SzymonH22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Czy oplaca sie na server Dzialki + Survival Dodać Frakcje ? Pytalem sie graczy i Chcieli Więc jaka mam decyzje podjąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie dodać. Jak można łączyć FreeBuild z Survivalem i wojnami Frakcji? Przecież to nie ma sensu, ludzie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonH22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Też tak myślę ALE LUDZIE TEGO PRAGNĄ ! -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BooBY Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 jak dla mnie bez sensu FB + survival ale jeszcze frakcje jeszcze dodaj Hardcore hahah ale daj np na forum serwera ankiete i zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jeżeli gracze tego chcą, to tak zrób. Jeżeli się, to nie przyjmie to usuniesz plugin i tyle. surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonH22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Czekam dalej na posty ;_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonH22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blezur Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Moim zdaniem bez przesady. Może zacznijmy od tego ile serw ma slotów. Od.Dodaj jeszcze do tego Creative(yoke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzek22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 sraj na to czy tu piszą że tak czy nie jeżeli gracze chcą to ma być bo to oni opłacają serwer Bez reklam fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MR.ZiomuuSs Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up a jak będą chcieli op'a to też im dasz? @topic zależy od slotów serwera, zrób ankietę na forum i już. chcą dostaną nie to nie. Nie słuchaj ludzi na mpc bo część z nich to (niestety) hejterzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Według mnie nie, po za tym takich serwerów jest już bardzo dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco150999 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak Frakcje to nie dzialki bo to FB wtedy beda sobie itemki na dzialkach chowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopniety Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Co Ty nie pasuje wojny frakcji z FB. Zrób freebuild sam bez frakcji, farmy, targowiska, rynek , hotele, autostrady a na pewno graczy będziesz miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzek22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @mrziomus Ale wszystko ma swoje granice, pomyśl troszkę, że mój post nie trzeba rozumieć dosłownie jak to ty zrozumiałeś... chodzi mi o takie pierdułki wybór trybu gry itp, jakieś doradzanie w plugniach... ale racja, zrób jakąś ankietę czy cokolwiek. @jaco A nie wiesz, że istnieje taki plugin jak Multiverse - Core? Bo istnieje, pozwala na kilka światów i oddzielne eq w każdym... Bez reklam fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonH22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jakos mam 45 slotów Wszystko jest zaje@#$%#@$ dopracowane A graczy z 5-10 Reklamy na Mc-List Są , Na MPC jest , na innych forach tez sa I dupka Czekam na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzek22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Może zmień tryb. Bez reklam fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaczeqPr Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 jesli chcesz dodac frakcje to usuń dzialki, bo survival+frakcje+dzialki nie mają po prostu sensu Lat: 16Nick: ImzymiereZbuduje spawn na twój serwer or something pisz pw Prezka HERE: http://www.mpcforum.pl/topic/1530625-zostanę-budowniczym-głownie-fantasy-oldtime/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMrKrzychu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja mam taki serwer, 20 slotowy z Free Build + Frakcje I jakoś gracze sa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonH22 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.