Lazardowsky Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam chwilę temu kupiłem tego laptopa: http://www.mediaexpert.pl/katalog/notebooki/samsung-np550p5c-s04pl,28326.html Teraz myślę nad kupnem gier jednak nie wiem na co mogę liczyć przy takich parametrach? Chodzi mi o to jakie gry pójdą z tych nowszych i lepszych, np. BF3, far cry 3, COD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzary. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak, najpierw kup gówno, a potem się pytaj. Na takiej karcie i procesorze to możesz pograć se w tibie. Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixxxMaster Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Na pewno wszystkie Need For Speed'y, Cod oprócz tych najnowszych, symulator farmy, mario. far cry 1/2, crysis, minecraft, metin2, tibia, lol, fifa, FlatOut 1/2, GTA 2/SA/VC/4, World Of Tanks, The Settlers, Simsy 2/3, i wiele innych. Ale ten laptop dupy nie urywa Mafia 1/2, Wiedźmin 1/2 może 3 nie grałem. lenovo 2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12kzhita Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 w cenie tego szajsunga miał juz lenovo z i3 oraz gtx 660m co do wiesia 2 to na low powinienen uciągnąc BF2/BC2 uciągnie na średnich FC1/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 w cenie tego szajsunga miał juz lenovo z i3 oraz gtx 660m co do wiesia 2 to na low powinienen uciągnąc BF2/BC2 uciągnie na średnich FC1/2 Co ty mówisz ? W tej cenie ma Y580 z i5 i gtx660 który ciągnie wszystkie nowsze gry na mid-high Co do tematu, kupiłeś syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wpadłeś. Y580 jest lepszy, tutaj masz jakiś przepłacony szrot. Na twoim miejscu bym anulował zamówienie, jeżeli to nadal możliwe. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiceł Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ale zaś nie przesadzajcie, że w nic nie pogra -,- "COD oprócz tych najnowszych" - że co?! MW3 ma wymagania na toster i pójdzie na max przy 40FPS. Poza tym GRID 2 na high przy prawie 60, Last Light na średnich (troszkę może ciąć), Tomb Raider med-high... http://www.notebookcheck.pl/NVIDIA-GeForce-GT-650M.72058.0.html Sprawdź sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueFaith Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @UP Co ty mówisz. GT650M to syf, wydajność na poziomie GT620 może wyżej może niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.