xPuchatek2k Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam wczoraj dokładnie o 21:00 zaczepiła mnie pewna ninja. I napisała, że jest o mnie jakieś 3 posty, że kradnę i w ogóle i podała stronę SolarMetin2.pl i już mało co i bym się zalogował, ale powstrzymałem się i od razu zobaczyłem czy nie ma takich stron jak MonastryrMetin2.pl, więc nie nabierajcie się ja też prawie bym się nadział i stracił bym 66lvl Surki To wszystko Narka ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikolos Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Przecież na dole strony wyraźnie jest napisane [√] 50 postów [√] 100 postów [√] 250 postów [√] 500 postów [x] 800 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Nakou Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 wyraźnie w metinie co jakiś czas na ogolnym cheacie pojawia się informacja żeby nie wchodzić na inne strony niż Metin2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPuchatek2k Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Przecież na dole strony wyraźnie jest napisan Przecież na dole strony wyraźnie jest napisane To jest kopiowana strona i wrzucana na inną stronkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikolos Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up ale ty jesteś genialny, nie o to mi chodzi, chodzi o "Pamietaj ,dane konta w chwili wyslania ich do mnie zmieniaja wlasciciela ,na mnie." [√] 50 postów [√] 100 postów [√] 250 postów [√] 500 postów [x] 800 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPuchatek2k Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up ale ty jesteś genialny, nie o to mi chodzi, chodzi o "Pamietaj ,dane konta w chwili wyslania ich do mnie zmieniaja wlasciciela ,na mnie." Aha źle cie zrozumiałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawajmeister Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wiadomo, że takie strony to oszustwa. Nawet GF na czacie pisze/pisało, że strona serwera to metin2.pl a inne strony o oszustwa i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Prawie od samego początku Metina,tego typu strony próbują wyłudzić passy od graczy. Mogłeś przy okazji napisać w grze,aby ostrzec innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajda™ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To jest wiadome Jedynie gdzie mogą o Tobie pisać to na boardzie metin2.pl nigdzie indziej. Proponuję dodać stronę do poradnika : http://www.mpcforum.pl/topic/326817-tut-nie-daj-si-nabra-i-okra-lista-niebezpiecznych-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booma Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Przy okazji możesz o tym napisać na boardzie metina żeby nikt się nie złapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.