DelmaN Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy będzie możliwość zakupu Kbot'a po wakacjach, teraz z tego co widzę to jest offline. I jeszcze jedno pytanie czym się różni Kbot od Ibota? Bo z tego co widze to niczym a ceny strasznie różne . Odnośnik do komentarza
Meku1337 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Z tego co słyszałem będzie możliwość zakupu po wakacjach . " Nie Ufam Nikomu Kocham Tylko Tych Co Na To Zasłużyli " Odnośnik do komentarza
DelmaN Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No to zostało pytanie czym się różni Kbot od Ibota Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 kbot to crack ibota jest tańszy , lecz ma dłuższe aktualizacje .I tylko tym sie różni . Odnośnik do komentarza
ooossski Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 nie tylko tym a cena kbot tańszy http://csgo-stats.com/76561198047904645/graphic.png[/img] Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No ja nie wiem czy te boty ruszą bo z tego co wiem to raczej nie, a jeśli nawet to użycie grozi zbanowaniem konta na stałe, takie to nowości po wakacjach mają zostać wprowadzone. nie tylko tym a cena kbot tańszy Czytaj ze zrozumieniem chłopak bo jest wyraźnie napisane że jest tańszy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.