Shakers Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 witam. Po zainstalowaniu Metina przez aplikację Gamforge Live instalka usuwa się automatycznie .Zastanawiam się dlaczego i czy można temu jakoś zapobiec . I jeszcze jedno pytanie .Gdy kupie keya do M2Boba i wybiorę język Polski czy funkcję bota będą spolszczone ? Z góry dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPuchatek2k Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie wiem nic o tej instalce, ale wiem o m2bob - Tab będziesz miał po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawajmeister Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Antyvirus wyłączony? Co do M2boba to jak dasz PL to będzie po PL, nie zależnie od keya. i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Instalka jest pobierana przez to GameforgeLive,i usuwana zapewne po to,aby nie można było zainstalować Metina bez GameforgeLive. Teraz ten program jest wymagany,do gry w Metina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarel™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 jak pobierze ci to instalke masz w dokumentach w folderze gf live nie sprawdzalem czy bez tego idzie zainstalować ale tam jest instalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanmario Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie wiem jak wam, ale ja instalowałem z 2 tyg temu metka z gfa i mam instalkę nadal jak masz win7 to wejdz w C:\Users\Użytkowinik\Downloads\Gameforge Live\Metin2_POL_pol "Muzyka uspokaja umysł,ułatwia wzlot myśli,a gdy trzeba, pobudza do walki." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip2ouT Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie masz się czym martwić Też nie mam instalki. Myślę, że jakąś nową ochronę wprowadzono. Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.