Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GILDIE]MKM[AUTORSKIE PLUGINY][PvP][YouTube][FreeVIP][PL][64Slot]

Jelonek73

CUB  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Doda? powi?kszenie cuboida za itemy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=========================================================
IP:s3.pixelteam.net:25985

e3r9.jpg

Screeny Z Serwera:
Gildie:

1rwk.png

Spawn:

v1oe.png

Itemki Na Gildie:

32xGrid_Diament.png
32xGrid_Szmaragd.png
32xGrid_Sztabka_z%C5%82ota.png
32xGrid_Sztabka_%C5%BCelaza.png

Jeden Członek Gildii=1xDiament
Każdy Nowy Gracz Otrzymuje Ochrone na 30 Minut!Jednak Może Zginąć wtedy od upadku/moba/spalenia!
Darmowy V.I.P Dla Drugiej Gildii na Serwerze!Dokładnie Dla Trzech Jej Członków
Na Serwerze W Pełni Działa Fortuna :)
Wszystkie przydatne komendy pod /pomoc
ZAPRASZAMY!

Never trust a computer you can't throw out a window.

Opublikowano

Czy na serwerze jest Border?

Tak, border obejmuje 4 tysiące kratek od miejsca spawnu

Z czasem ( większą ilością graczy ) będzie on stopniowo zwiększany

Opublikowano

Prezentacja super na pewno zagram. Takie pytanie będzie jakaś rekrutacja do ekipy?

Cieszymy się, że wszystko się podoba :)

W tej chwili załoga jest pełna aczkolwiek na ten moment jestem w 100 % pewny, że będzie przeprowadzany nabór na helperów bądź co bądź tutaj już 100 % nie daje możliwe, że będziemy potrzebowali administratora

Opublikowano

Diamenty 0.65 % + fortuna
Emerlady 1% , biom extreme hills
Zloto 1 % fortuna
Zelazo 2% fortuna
Perla 0.5 % fortuna , biom extreme hills
Ksiazka 0.8 % fortuna , biom extreme hills

Na serwerze wszystko znajduje sie pod komenda /drop

Opublikowano

Polecam serwer, admini służą pomocą na każde zawołanie, ladnie dopracowane i spolszczone pluginy, miła atmosfera.
Mam pytanie:
Czy będzie możliwość wybudowania na spawnie enchantu do 30 lvlu?

Opublikowano

Nie chcem was martwić, jednak na serwerze panują opóźnienia... Jeżeli jesteś zainteresowany, moge zaoferować darmową jezeli chodzi o pieniądze (to nie handel ) maszyna dedykowaną, z zainstalowanym limuxem, 12GB, w tym miejsce na własny TS3... Jednak nie rozpisując sie tutaj, zapraszam ma pw.

(Powtarzam, to nie próba handlu, aby to udowodnić, jezeli użytkownik napisze, istniejemopcja zgłoś...)

Wiadomość pisałem w poprzednim temacie, jednak został usunięty.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Aha, zapomniałem napisać recenzji, SERWER WYCZEPISTY, tylko grać. :]

9,5/10 gdyż są lepsze serwery o trochę od tego. :)

Opublikowano

Polecam serwer, admini służą pomocą na każde zawołanie, ladnie dopracowane i spolszczone pluginy, miła atmosfera.

Mam pytanie:

Czy będzie możliwość wybudowania na spawnie enchantu do 30 lvlu?

Dziękujemy :)

Narazie się nad tym zastanawiamy to będzie spore ułatwienie i niestety nie mgoe się na ten moment określić na początek to 16 lvli wystarczy :)

Nie chcem was martwić, jednak na serwerze panują opóźnienia... Jeżeli jesteś zainteresowany, moge zaoferować darmową jezeli chodzi o pieniądze (to nie handel ) maszyna dedykowaną, z zainstalowanym limuxem, 12GB, w tym miejsce na własny TS3... Jednak nie rozpisując sie tutaj, zapraszam ma pw.

(Powtarzam, to nie próba handlu, aby to udowodnić, jezeli użytkownik napisze, istniejemopcja zgłoś...)

Wiadomość pisałem w poprzednim temacie, jednak został usunięty.

Prosiłbym o nie dodawanie kolejnych komentarzy ponieważ nie byłeś na serwerze nawet raz a serwer wcale nie ma opóźnień. Wybacz ale to nie miejsce na reklame twojego hosta

Opublikowano

Jelonek, owszem na serwerze byłem. Rejestracji dokonałem wczoraj po godzinie drugiej, gdy nie było graczy opóźnienia występowały.

Trudno, jeżeli nie to nie. Pamiętaj do maszyny dał bym ci pełen dostęp do E-maila... Maszynę będę posiadał do 2013-08-21. Zmienisz zdanie, to napisz.

EDITJodi: nie spamuj, takie pytania na pw, zgłoszony. Jesteś administratorem serwera.

Gildie: to nie jest nawet plugin a czym bardziej autorski, to skrypt UltimateClans... Nie spolszczony bo autor go spolszczył

Opublikowano

Jelonek, właśnie nie dawajcie enchantu na 30 gdyż to będzie za duże ułatwienie. :/

Na dniach powinniśmy się określić :) Dziękuję także za opinie :)

A Kowadła na spawnie są?

Tak są, ale ograniczone :)

EDIT :

Jelonek, owszem na serwerze byłem. Rejestracji dokonałem wczoraj po godzinie drugiej, gdy nie było graczy opóźnienia występowały.

Trudno, jeżeli nie to nie. Pamiętaj do maszyny dał bym ci pełen dostęp do E-maila... Maszynę będę posiadał do 2013-08-21. Zmienisz zdanie, to napisz.

EDIT: nie spamuj, takie pytania na pw, zgłoszony. Jesteś administratorem serwera.

To powinieneś chyba sprawdzić swój komputer :) Zdania raczej nie zmienię. Prosiłby abyś przestał już się błaźnić :(

Wybacz nie będę komplikował i odpowiadał graczą na pw. Przyszli użytkownicy mogą czerpać stąd " zachętę " do grania. Ośmieszasz się nieustannie mnie zgłaszając Nie Pozdrawaim :)

Opublikowano

Dobrze, o maszynie nie ma mowy.

Ośmieszam sie ? Wzajemnie, regulamin zakazuje spamu, wiécej z pw miałem racje, cały temat powinien być "ostrzeżony"

Gildie: to nie jest nawet plugin a czym bardziej autorski, to skrypt UltimateClans... Nie spolszczony przez was bo autor go spolszczył.

Opublikowano

Nigdzie nie widze żeby gdziekolwiek było napisane, coś o autorskim pluginie na gildiee . Prosze wyjdz juz :) Idz truj komus innemu zeby kupił twoją MACHINE

Dobrze, o maszynie nie ma mowy.

Ośmieszam sie ? Wzajemnie, regulamin zakazuje spamu, wiécej z pw miałem racje, cały temat powinien być "ostrzeżony"

Gildie: to nie jest nawet plugin a czym bardziej autorski, to skrypt UltimateClans... Nie spolszczony przez was bo autor go spolszczył.

Opublikowano

Gdzie jest napisane "płatnie"? Podkreślałem ze maszyna jest darmowa, i nikt ci tu nie trujé. W prezentacji serwera pisze

"Na serwerze znajdują sie autorskie pluginy:" pózniej pisze coś o gildiach;), nie będę już odświezał tego nędznego tematu.

Taka informacja dla czytających; poprzedni temat został usunięty, z powodu posypanych sie negatywnych opini...

Opublikowano

Gdzie jest napisane "płatnie"? Podkreślałem ze maszyna jest darmowa, i nikt ci tu nie trujé. W prezentacji serwera pisze

"Na serwerze znajdują sie autorskie pluginy:" pózniej pisze coś o gildiach;), nie będę już odświezał tego nędznego tematu.

Taka informacja dla czytających; poprzedni temat został usunięty, z powodu posypanych sie negatywnych opini...

Nie odkopiesz bo nic nie ma, mscisz sie bo nei wzielismy twojego " COSIA "

Taka informacja dla czytajacych; poprzedni temat zostal usuniety nie z powodu negatywnych komenatrzy , a z powodu nei dzialajacych zdjec ;)

Opublikowano

Czemu serwer OfFF ? :C

Musielismy go zrestartowac byla wyswietlona informacja juz jestesmy :)

Opublikowano

Można uzyskać Darmowego VIP w inny sposób?

niestety nie ma takiej możliwości :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...