ziutecki Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie moge dodawac postów w zalozonych tematach na MPC nawet do tych co zostaly utworzone sekunde temu, bo mam napisane, ze temat jest zamkniety (mam w kazdych tematach tak na tym forum)...Pomoze ktos rozwiazac ten problem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Masz zbyt mało postów.W niektórych działach jest wymagana większa liczba postów,np. 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutecki Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 no ok tylko ze jak mam je nabic skoro nie moge ich dodawac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmpiUfo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 no ok tylko ze jak mam je nabic skoro nie moge ich dodawac :P Pisać w innych działach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Nakou Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 możesz pisać w działach - Prywatne serwery - Hacki bugi - no i tutaj w Metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPuchatek2k Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Za mało postów może dlatego tak jak w temacie o Minecraftcie od 50+ Postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monekorek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Do każdego działu możesz mieć dostęp od określonej liczby postów np. minecraft 50+ itd Więc nie mów mi,że jestem lagerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutecki Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 możesz pisać w działach - Prywatne serwery - Hacki bugi - no i tutaj w Metin2 no wlasnie ze nie moge bo probowalem i sie nie da ;/ @Edit Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.