Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wystartował][PvP][Wojny Gildii][Hard][50sl]Facepalm 1 edycja.

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli wielkie otwarcie dzisiaj o godzinie 14?

Już nie mogę się doczekać...

Dzięki, że napisałeś post, gdyż nie chciałem warna za dbl. Otwarcie z przyczyn technicznych przekładamy na godzinę 16:00. Nie będę ukrywać powodu, gdyż maszyna trochę nawala i zajęło mi trochę naprawienie jej. E-mail do hostingu już wysłałem, więc w grze nie powinniście mieć problemów.

2 sprawa z błędem, łączenie się przez domenę niektórym nie działa. Dla tego podaję IP cyferkowe: 178.33.170.72 port standardowy: 25565

Jeszcze raz przepraszam za utrudnienia i zapraszam 2h później :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Przepraszamy, ale naszemu technikowi wypadło coś ważnego. Miał być o 15:00 i dokonać ostatnich poprawek, jednak się nie zjawił. Więcej informacji o starcie niebawem. Przepraszamy, bardzo poważna sprawa mu wypadła.

Ps. Modek, bądź łaskawy i nie karaj mnie za dbl, to tylko raz, gdym chciałem przekazać ważną wiadomość.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Przepraszamy, ale naszemu technikowi wypadło coś ważnego. Miał być o 15:00 i dokonać ostatnich poprawek, jednak się nie zjawił. Więcej informacji o starcie niebawem. Przepraszamy, bardzo poważna sprawa mu wypadła.

Ps. Modek, bądź łaskawy i nie karaj mnie za dbl, to tylko raz, gdym chciałem przekazać ważną wiadomość.

A dlaczegoż to drogi Technik nie mógł wszystkiego dokończyć?

Opublikowano

A dlaczegoż to drogi Technik nie mógł wszystkiego dokończyć?

Mamy tylko jednego, wszystko pisze w prezentacji. Ja się nieco znam, na jednej rzeczy, która była do dokończenia się nie znam. On wrócił pół godziny temu i mi wszystko wyjaśnił, tak więc abyście się nie zrazili, powodem było to, że poszedł rano do dziewczyny i podczas spaceru, skręciła kostkę. Musiał ją odprowadzić do domu, a to trochę nie wypada nie zostać z nią chwili jeszcze. Pojechał z nią do szpitala i wrócił, tak to zleciało. Powiedział, że bardzo przeprasza, ale takich sytuacji się nie planuje. Server na 70% wystartuje o godzinie 19:00 ewentualnie opóźni się kilka minut. Jeszcze raz przepraszamy za to. Ps. IP domeny się popsuło, więc puki co, łączymy się poprzez 'cyferkowe'. Powinno się wszystko naprawić do 2 dni.

Pozdrawiam.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Prezentacja .. - ładnie opisana lecz grafika 100% z cooltextu co troche zniechęca do gry ;/

Wejdę na serwer , lecz trochę mnie odrzuciliście ;)

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Prezentacja .. - ładnie opisana lecz grafika 100% z cooltextu co troche zniechęca do gry ;/

Wejdę na serwer , lecz trochę mnie odrzuciliście ;)

Przepraszam, ale co ma grafika do servera? Prezentacja to prezentacja, patrzy się na to co jest w niej zawarte, czyli co to za server, a nie grafiki, które grają najmniejszą rolę :D Ja i kolega nie znamy się na grafice, a wstyd nam prosić o pomoc, więc cooltext wzięliśmy, bo oni oferują według mnie świetne napisy.

Pozdrawiam.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Wystartował, sorki, że z opóźnieniem, ale Technik musiał iść do kibla.

Zażalenia do niego na serverze. Zapraszam, nick 1 gracza będzie przez cały czas na spawnie!

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...