PavelGie Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak więc od tego weekendu postanowiłem pojeździć w końcu trochę klasówek. W zawodach klasy D (bo o nią mi chodzi) widziałem dużo Audi RS4, które też na końcu wygrywały. Stąd moje pytanie, co sądzicie o tym modelu? Daje radę i czy opłaca mi się kupować jeszcze jedną (bo jedną mam prawie wymaksowaną w klasie C - na dragi). Wczoraj na zlocie chyba Roiccrx albo AGdybyTak mówił, że to jest król tej klasy, ale z dużo ilością powerupów. MacVon in RMF MAXXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meku1337 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Auto daje radę i opłaca się kupować . " Nie Ufam Nikomu Kocham Tylko Tych Co Na To Zasłużyli " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CmPunk187 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No i fajnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaMarkiz Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Myśle, że mazda rx8 bo iwem, ze kiedyś była dobra nie wiem jak teraz. i jescze Toyota Corolla GT-S Mój pro złomek: Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavelGie Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mazda RX-8 to raczej do klasy B jest dobra. Toyotę Corollę mam, ale szczerze powiedziawszy nie jestem z niej zadowolony. MacVon in RMF MAXXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Audi jest bardziej pod dragi.W klasie C koksi.Do klasy D to Toyota,Pontiac GXP lub Chevrolet Camaro SS odziwo którym mi świetnie szło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roiccrx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Audi jest do prostych tras bo ma kozackie przyspieszenie i niezły V-max, w Mission Street jest niepokonane to fakt. Warto jest mieć to audi oprócz dragu w klasie D. Oprocz niego w klasie D króluje Eclipse GST Retired Need For Speed: World Player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaterAqua Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zajebiste auto na dragi, na innych konkurencjach czuć jego małą skrętność. Do tego ładnie wygląda. Polecam go rozwijać do klasy C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.