suzumaki Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak jak w temacie. Odnośnik do komentarza
i3turbo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 tutaj masz wszystko opisane : http://www.mpcforum.pl/topic/994049-tut-jak-napisac-ticketa-wzory/ Ps. Najlepiej jest pisać po niemiecku najszybciej odpowiadają. @down ja jak pisałem ticketa jakieś 3 miesiące temu i pisałem po ang. to na odpowiedź czekałem dwa tygodnie.. A jak napisałem po niemiecku to tak jak mówisz odpowiedź przyszła po 3-4 dniach. Odnośnik do komentarza
GsDfighting Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ja napisałem po ang. i po 3-4 dniach miałem odp. wg. mnie to nie aż tak długo Odnośnik do komentarza
suzumaki Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 eej a o co chodzi z tym transfer issue? Odnośnik do komentarza
GsDfighting Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 to jest nie ważne możesz nie zaznaczać Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 eej a o co chodzi z tym transfer issue? 3. Transfer Issue - Problemy z transferem, jeśli takowe mamy, to zaznaczamy Jeśli masz problem z transferem konta Cristiano. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.