Fananit Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 FMS+9 +9 Yang SR 32,szycie 5,20orkom,3spowolneinie Smoczka+9 +9 Yang KD +4 pod expa Zelak +9 Yang Ebo +9 Yang Srebna +9 Yang Lwia Zbroja +9 Yang 2k pz,dodanie do pe 2,dodanie do pz 5,dwureczna 6 FMS+9 +9 Yang UM 14,DIABLOM 2,MISTYKOM 4 KD +3 Pomogłem ? Daj like to nic nie kosztuje ! Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmpiUfo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 24. Przy umieszczaniu tematu z prośbą o wycenę musimy podać Screen z gry w celu weryfikacji. Czas 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fananit Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No ej no bez przesady-.- Pomogłem ? Daj like to nic nie kosztuje ! Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmpiUfo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 No ej no bez przesady-.- Regulamin to regulamin. Czas na dodanie ss minął, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.