Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry

fuub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, szukam gry do pogrania z kumplami, nie chcę fpsa mmorpg wyścigówki strategii, chcę coś w stylu dobrego sampa ;D Najlepiej za darmo, ale płatne też możecie podawać, tylko piszcie czy płatne czy darmowe.

Opublikowano

Może GTA Sa Nandreas ?

GTA 1
GTA 2
GTA III
GTA: Vice City
GTA: Advance
GTA: San Andreas
GTA: Liberty City Stories
GTA: Vice City Stories
GTA IV
GTA: The Lost and Damned
GTA Chinatown
GTA: The Ballad of Gay Tony
GTA 5 five

Regmannn

Opublikowano

Ja pier...

Siemanko, szukam gry do pogrania z kumplami, nie chcę fpsa mmorpg wyścigówki strategii, chcę coś w stylu dobrego sampa ;D Najlepiej za darmo, ale płatne też możecie podawać, tylko piszcie czy płatne czy darmowe.

do pogrania z kumplami
w stylu dobrego sampa

Ty chyba tematy człowieku pomyliłeś, nie prosiłem aby ktoś wymienił mi gry z serii GTA

Opublikowano

Minecraft

Metin

Haxball

1377337197-U369478.png

Opublikowano

• Multi Theft Auto(Programik do SA, dzięki któremu możemy grać MP).

World of Warcraft

IV:MP(GTA IV MultiPlayer; trochę opustoszałe ale zawsze).

GTA Online, jak wyjdzie ;)

Opublikowano

Kumpel zrobił grę na Unity. Polega ona na włączeniu trzech nadajników, i uruchomieniu stacji, żeby uciec z księżyca. Grą nazywa się Luna, dostępna jest u administratora strony z facebook RR Software. Zachęcam do łapkowania, i di pobierania gry.

_______________________________________________________________________________________

I Wszystko Jasne

Opublikowano

Ja pierdole 5 minecraftów 5 lolów 12312 tibi kurwa jakie żałosne propozycje. Panzar mi się spodobał jedynie z tych minegówno propozycji.

Opublikowano

Saints Row III & IV (Płatne)

APB (Darmowe)

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...