Locein Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Yolo , dziś wam opisze moją najtrudniejszą ,najdłuższą gre in my lifeWięc tak , gdy wbilem do wybierania postaci polaczki do mnie czy mam tsa , no dobra wbilem tam do nich na tsa bla bla bla , zaczela sie gra fb dla mnie pozniej draven mial lagi a janna z lee (polaczkowe duo) flejmili go 60% gry . W 15 minucie juz nie mielismy inhibitora , a w 20 2 inhibów . Gdy my mielismy TF to draven farmil na bocie (mial staty 0/6) przyfarmil troche kupił sobie jakieś tam ifninity i zaczał coś robic , ale polaczki jak zwykle "boze dajmy surra , po co przeciągac gre? i tak to przegramy nie mamy inhibów " (dam jego bulid na ss nizej) gdy juz stracilismy te inhiby to mielismy taka farme ,że głowa duża janna kupywala ap zeby dawac wieksza tarcze dla Dravena a lee full tanky bo wzial runy ap ...Jakoś sie nam udało wygrac TF'a janna tylko zginela a u nich zostala tylko lux , zrobilismy barona i musielismy deffowac nexus bo zboczone miniony juz tam byly . I ta gra sie tak ciagnela pozniej draven 615 ad tons of damage robił. I jakims cudem wygralismy Malph miał 40 farmy a teemo 140 w early . Jednym słowem enemy team thrownął greNa początku przegrywalismy 14 do 32tu małe pytanko , ja zabili mnie gdy mialem angela to jak bym go sprzedal i kupil od nowa to bym go mial znowu ? Odnośnik do komentarza
Bargain Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 słaba farma Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość. Odnośnik do komentarza
ArnoldzikBoczek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 po co mu farma skoro miał cały build? Zobacz, że nawet ponad 3000 mu zostało.. Co do tematu to : GZ i miałem podobną grę bo przegrywaliśmy 20:41 ale nasz Master był nafeedowany i miał sporą farmę. Ja byłem Kassadinem z jako taką farmą więc wbijałem w tf'a uciszałem i spowalniałem ADC i potem master dobijał aż pente zrobił Wątpiłem, że wygramy ale udało się ;d Odnośnik do komentarza
AveSay Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak na gre na poziomie diamentu/platyny powiem Ci, że całkiem spoko Moje tuty : http://www.mpcforum.pl/topic/1027533-tutahri/ Odnośnik do komentarza
lucyfer07 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 tu małe pytanko , ja zabili mnie gdy mialem angela to jak bym go sprzedal i kupil od nowa to bym go mial znowu ? Nie. Uh tak zobaczyłem na poczatky mowie gz, wykerowałes srebra, a tu zonk djament III... I takie trolle tam sa jeszcze? Pomagam w sprawach komputerowych Odnośnik do komentarza
Locein Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie. Uh tak zobaczyłem na poczatky mowie gz, wykerowałes srebra, a tu zonk djament III... I takie trolle tam sa jeszcze? W wakacje na tym diamencie juz duzo boostowanych dzieci , ale w tym meczu chyba nie bylo zadnego takiego Odnośnik do komentarza
MaRcZuK Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak kupisz GA bedzie na CD i kupisz od nowa nadal bedzie na CD. Gdy jest na CD lepiej kupic inne survi najczesciej. Gratki. Odnośnik do komentarza
Bargain Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Boczek, a sadadził ktoś kiedyś panu kopa w dupe? Wiesz co to ironia? .. Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość. Odnośnik do komentarza
MrMicro Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ostatnio grałem z kolegami normala.. dla beki.. Nie mieliśmy szans, bo ktoś na midzie zjebał wszystko i nafeedował syndrę, że mnie tanka - nasusa miała na serię gdzie miałem 4,5k hp. Defowaliśmy sam nexus, aż w końcu zaczęliśmy wygrywać teamfighty, lecz po takim wygranym pojedynku zanim doleciałbym do ich nexusa już by się odrodzili.. aż w końcu zabiliśmy ich trzech, a dwóch uciekało.. Więc ja super nasus.. .. Zauważyłem miniony zaraz pod tą wieża obok inhiba na bocie.. Kupiłem butki na bazowy speed włączyłem ulta, ghosta i przeteleportowałem się do miniona.. oczywiście na goły nexus bo na mapie były dwa nagie nexusy.. Biegnę biegnę.. oczywiście wystackowany na "q" tak mocno że miałem nexus na jakieś 5-6 hitów z "q" szybko dobiłem i jak to zwykle bywa kiedy enemy wygrywa a na końcu dostanie w dupę "fartem" to zaczynają się reporty itd.. Dobrze że jako jedyny z jakimś kolesiem się nie poddawałem bo moi koledzy BoL-owce dobre 20 minut wcześniej chcieli się poddać.. //Reklama OFF. Odnośnik do komentarza
Locein Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Boczek, a sadadził ktoś kiedyś panu kopa w dupe? Wiesz co to ironia? .. Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość. Czemu edytujesz wiadomosc i piszesz? Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość. @up Nie warto dawac surra od razu w 20 min Odnośnik do komentarza
zalsersonew Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dlaczego dajesz nam screena z lolkinga ze byles dravenem , a na screenie z gry jestes zedem ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Veme Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja z tym lee nawet raz duoq grałem ale po 1 grze się skończyło Ale gratulacje wygranej Pomogłem? To dobrze. Odnośnik do komentarza
Locein Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dlaczego dajesz nam screena z lolkinga ze byles dravenem , a na screenie z gry jestes zedem ? jak byś umial czytac to bys wiedzial Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.