Skocz do zawartości

Tera się wyłącza

Zingo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ostatnio pobrałem sobie grę tera online. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to że co kilka chwil mi się wyłącza. Co około 15min gra mi po prostu znika. Bez żadnego errora albo czegoś. Nie wiem co może być przyczyną tego, ale ostatnio widziałem właśnie na mpcforum post który napisał jeden z użytkowników, a w tym poście pisał że gdy ma się ustawione więcej niż 2 GB ramu do tery, to właśnie ona się tak wyłącza. Trochę to dziwnie brzmi, ale tak przeczytałem.

Teraz pytanie do was, jaki może być leżeć w tym problem? Próbowałem już pobierać grę od nowa, klikać przycisk "napraw clienta".

Komputer raczej zły nie jest.

Windows 7 home premium

Procesor Intel Core 2 quad (4 rdzenie)

4 GB ram

Karta Graficzna NVIDIA GeForce GTX 560

Myślę że ten błąd może mieć związek z kiepsko ogarniętym kompem, chodzi mi o to że coś jest z płytą główną. Ma nieaktualny sterownik, a niestety nie posiadam płyty do tego.

Proszę o szybką pomoc i z góry dziękuję.

PS. Jeżeli ktoś byłby tak uprzejmy i pomógł mi szukać chipsetu i sterowników ogólnych do tej płyty głównej, byłbym bardzo zobowiązany.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=pl&lc=pl&dlc=pl&docname=c02815343

To jest ta płyta główna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Tera się wyłącza   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...