Skocz do zawartości

[pytanie] Gry podobne do DarkOrbit z działającymi botami

MejbiMajonez

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ostatnio chciałem wrócić do darkorbit i sobie trochę pograć (czytaj* poderpić sobie trochę full ulepszonym golcem i pozabijać trochę frajerów) , bo rok temu boty się odpalało i się szło spać a na następny dzień +1-4k Uri i +2m kredytów plus i inne.. Na moim głównym koncie, dorobiłem się Golca (wygrany na aukcji oczywiście, szkoda urki na zakup) z full Lf3 (nie chciało mi się Lf4 robić) kilka irisów i zeusów, lab rozbudowany na 7 poziom, dodatkowe miejsce w hangarze plus venge. Mam nadal mnóstwo dodatków z aukcji, ale skoro wyłączyli boty (nwm dokłanie ale tak słyszałem, sprawdzałem też kilka botów ale nie działają), nie da już się tak nafeedować jak kiedyś a zbieranie ręczne jest strasznie czasochłonne. Niektórzy robili to od dawna, to teraz jedyne co to latają i zabijają innych od czasu do czasu tak 4fun. Znacie może jakąś gierkę podobną do DarkOrbit gdzie można latać na botach? Wiecie, taki czasoumilacz, wstajecie i możecie zrobić (lub kupić) naprawdę dużo fajnych rzeczy rzeczy. Jeśli jakieś dobre boty są i działają, proszę napiszcie mi o tym. Wybaczcie też za dość długi tekst. Dziękuję z góry za pomoc.

@up Czy ty uważasz mnie za idiotę? Myślisz że nie szukałem, nie pytałem się kumpli, nie próbowałem aktualizować starych wersji? Co ty sobie w ogóle myślisz? Nie napisałbym posta tutaj, jeślibym nie wytestował. Nie wiesz, nie pomagasz = nie oceniaj, proste. Szkoda że nie można minusować postów, bo byś dostał parę ode mnie.

@up przemek, jakbyś grał tak długo w darkorbit jak ja, wiedziałbyś, że to cholernie czasochłonne i nieefektywne zajęcie. Np. jeśli chcesz zdobyć sobie 1k urki ze skrzynek, musisz latać po całej mapie ok. 20 minut nudząc się, jeszcze się ciesząc, że nikt cię nie zaatakował. A tak to wchodzę sobie, bot był odpalony na noc, 800 euro jackpotu, mnóstwo energii do galaxy gates, poza tym możesz sobie nakupić mnóstwo fajnych rzeczy, drony itd. A potem znowu bota odpalasz i tak znowu, aż będziesz takim koksem że nikt ci nie podskoczy.

żeby zdobyć 1k uri wystarczą 1-2 minuty, nie jest to jakieś niesamowicie czasochłonne zajęcie, na godzinę zdobywając 30k uri, grając po 2-3 godziny dziennie można sobie co tydzień kupować trochę "fajnych rzeczy"

co do autora jeszcze, wysiliłem się i przeczytałem pierwszy post, irysy można kupić, flaxy można kupić, ale co do zeusów to można kupić 1 więc nie miałeś kilku zeusów

Ty sam to powiedziałeś

z full Lf3 (nie chciało mi się Lf4 robić) kilka irisów i zeusów, lab rozbudowany na 7 poziom,

Sekhmet ma rację, to forum jest od botów, bugów, hacków i innych cheatów, jak chcecie popłakać że boty istnieją to oficjalne forum darkorbit przyjmuje wszelkie śmieci pisane przez graczy

co do Twojego myślenia Sekhmet- ja nadal bocę, jebie mnie to co się stanie xD

http://www.mpcforum.pl/topic/702365-spis-przydatnych-tematow/ - boty i inne pierdoły do SF :)

SF gdzieś w grach przeglądarkowych na naszym forum jest, nie dość że można bocić to i bugować.

Novaraider ale raczej nigdy latającego bocika nie widziałem, po za tym tylko do expa się nadaje...

Chociaż dobre rzeczy to gwiazdy, nie ważne ile byś latał i tak zdobędziesz góra na skokówkę -.-

@Danio102 good jokes :D

@Spamerzy skoro was wkurwia bocenie to po co jesteście na forum o botach i chaxach ?

To jakby pójść do sklepu i narzekać że można coś tam kupić -.- Albo mieć pretensję że na posterunku policji

jest za dużo policjantów -.-

Wcale Mi tych gier nie szkoda, grasz uczciwie przez dłuższy czas a okazuje się że ta gra to klapa -.-

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [pytanie] Gry podobne do DarkOrbit z działającymi botami   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...