MejbiMajonez Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam, ostatnio chciałem wrócić do darkorbit i sobie trochę pograć (czytaj* poderpić sobie trochę full ulepszonym golcem i pozabijać trochę frajerów) , bo rok temu boty się odpalało i się szło spać a na następny dzień +1-4k Uri i +2m kredytów plus i inne.. Na moim głównym koncie, dorobiłem się Golca (wygrany na aukcji oczywiście, szkoda urki na zakup) z full Lf3 (nie chciało mi się Lf4 robić) kilka irisów i zeusów, lab rozbudowany na 7 poziom, dodatkowe miejsce w hangarze plus venge. Mam nadal mnóstwo dodatków z aukcji, ale skoro wyłączyli boty (nwm dokłanie ale tak słyszałem, sprawdzałem też kilka botów ale nie działają), nie da już się tak nafeedować jak kiedyś a zbieranie ręczne jest strasznie czasochłonne. Niektórzy robili to od dawna, to teraz jedyne co to latają i zabijają innych od czasu do czasu tak 4fun. Znacie może jakąś gierkę podobną do DarkOrbit gdzie można latać na botach? Wiecie, taki czasoumilacz, wstajecie i możecie zrobić (lub kupić) naprawdę dużo fajnych rzeczy rzeczy. Jeśli jakieś dobre boty są i działają, proszę napiszcie mi o tym. Wybaczcie też za dość długi tekst. Dziękuję z góry za pomoc. Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Eh ta młodzież liczą tylko na gotowca. Jest gogle więc sobie poszukaj. Odnośnik do komentarza
MejbiMajonez Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @up Czy ty uważasz mnie za idiotę? Myślisz że nie szukałem, nie pytałem się kumpli, nie próbowałem aktualizować starych wersji? Co ty sobie w ogóle myślisz? Nie napisałbym posta tutaj, jeślibym nie wytestował. Nie wiesz, nie pomagasz = nie oceniaj, proste. Szkoda że nie można minusować postów, bo byś dostał parę ode mnie. Odnośnik do komentarza
diplo9900 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 o boże, człowieku w gry się gra a nie boci Odnośnik do komentarza
ostapkowicz15 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja ci polecam gre Nova Raider o ile mi wiadomo jest jaki bot a jeżeli nie ma to jest w trakcie roboty ) http://i.imgur.com/xuJ0zxG.png Odnośnik do komentarza
przemekx686 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 JPRDL co ci sprawia przyjemność w grze w której będzie latać za ciebie bot? Odnośnik do komentarza
MejbiMajonez Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @up przemek, jakbyś grał tak długo w darkorbit jak ja, wiedziałbyś, że to cholernie czasochłonne i nieefektywne zajęcie. Np. jeśli chcesz zdobyć sobie 1k urki ze skrzynek, musisz latać po całej mapie ok. 20 minut nudząc się, jeszcze się ciesząc, że nikt cię nie zaatakował. A tak to wchodzę sobie, bot był odpalony na noc, 800 euro jackpotu, mnóstwo energii do galaxy gates, poza tym możesz sobie nakupić mnóstwo fajnych rzeczy, drony itd. A potem znowu bota odpalasz i tak znowu, aż będziesz takim koksem że nikt ci nie podskoczy. Odnośnik do komentarza
patricok Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 żeby zdobyć 1k uri wystarczą 1-2 minuty, nie jest to jakieś niesamowicie czasochłonne zajęcie, na godzinę zdobywając 30k uri, grając po 2-3 godziny dziennie można sobie co tydzień kupować trochę "fajnych rzeczy" co do autora jeszcze, wysiliłem się i przeczytałem pierwszy post, irysy można kupić, flaxy można kupić, ale co do zeusów to można kupić 1 więc nie miałeś kilku zeusów Zajrzyj do mnie! @patricok TU znajdziesz wszystkie moje tutoriale ! Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Nie że coś ale Wasze bóle dupy dotyczące tego, że ktoś chce bocić są głupie. Nie jestem wielkim zwolennikiem oszukiwania ale to forum właśnie na tym się opiera. btw. myślę że sami bociliście dopóki nie dojebali fal z cofaniem PP? Odnośnik do komentarza
MejbiMajonez Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @up,@up a kto ci powiedział że kupiłem te zeusy? Poza tym, coraz więcej hejtu się gromadzi. Nie chcecie pomóc, chcecie sobie pohejcić, zapraszam do innych tematów. Odnośnik do komentarza
jasieeks™ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 SeaFight ? sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny Odnośnik do komentarza
patricok Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ty sam to powiedziałeś z full Lf3 (nie chciało mi się Lf4 robić) kilka irisów i zeusów, lab rozbudowany na 7 poziom, Sekhmet ma rację, to forum jest od botów, bugów, hacków i innych cheatów, jak chcecie popłakać że boty istnieją to oficjalne forum darkorbit przyjmuje wszelkie śmieci pisane przez graczy co do Twojego myślenia Sekhmet- ja nadal bocę, jebie mnie to co się stanie Zajrzyj do mnie! @patricok TU znajdziesz wszystkie moje tutoriale ! Odnośnik do komentarza
~1964~ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wolni farmerzy ? Odnośnik do komentarza
MejbiMajonez Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 patricok chyba sobie nie poczytałeś dokładnie. Poza tym, bocisz w DarkOrbit? Podasz nazwę swojego bota? Byłbym ci bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza
Szymon2727 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 http://www.mpcforum.pl/topic/702365-spis-przydatnych-tematow/ - boty i inne pierdoły do SF SF gdzieś w grach przeglądarkowych na naszym forum jest, nie dość że można bocić to i bugować. Novaraider ale raczej nigdy latającego bocika nie widziałem, po za tym tylko do expa się nadaje... Chociaż dobre rzeczy to gwiazdy, nie ważne ile byś latał i tak zdobędziesz góra na skokówkę @Danio102 good jokes @Spamerzy skoro was wkurwia bocenie to po co jesteście na forum o botach i chaxach ? To jakby pójść do sklepu i narzekać że można coś tam kupić Albo mieć pretensję że na posterunku policji jest za dużo policjantów Wcale Mi tych gier nie szkoda, grasz uczciwie przez dłuższy czas a okazuje się że ta gra to klapa Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 zapraszam xxx Odnośnik do komentarza
Vaampired Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 minecraft Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.