Skocz do zawartości

[Szukam] Sposobu na rozpakowanie plików PC Fellance

kamos1602

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam sposobu na rozpakowanie plików na serwerze Fellance. Chodzi mi dokładnie o plik PC Jeśli ktoś kombinował i mu się udało to prosiłbym o pomoc, gdyż zależy mi na zrobieniu sobie braku odrzutu z konia. Pozdrawiam

@EDIT

Chcesz się teraz wybielić?! Kto edytował ten post usuwając rozszerzenie *.f przy pliku PC? To już szczyt chamstwa drogi modzie... post przed Twoją edycją wyglądał tak:

Witam, szukam sposobu na rozpakowanie plików na serwerze Fellance. Chodzi mi dokładnie o plik PC.f. Jeśli ktoś kombinował i mu się udało to prosiłbym o pomoc, gdyż zależy mi na zrobieniu sobie braku odrzutu z konia. Pozdrawiam

Novum.png

Rozumiem, że wciskasz byle co, żeby tylko nabić posty. Ale akurat w tym wypadku nie ma to w ogóle związku z tematem, ponieważ napisałem, że szukam sposobu na rozpakowanie pliku PC.f a nie plików PC.eix i PC.epk. Serwer Fellance ma zabezpieczenia i dlatego założyłem ten temat. Następnym razem troszeczkę dokładniej czytaj posty użytkowników zanim coś napiszesz...

Novum.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Szukam] Sposobu na rozpakowanie plików PC Fellance   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...