kamos1602 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam, szukam sposobu na rozpakowanie plików na serwerze Fellance. Chodzi mi dokładnie o plik PC Jeśli ktoś kombinował i mu się udało to prosiłbym o pomoc, gdyż zależy mi na zrobieniu sobie braku odrzutu z konia. Pozdrawiam @EDIT Chcesz się teraz wybielić?! Kto edytował ten post usuwając rozszerzenie *.f przy pliku PC? To już szczyt chamstwa drogi modzie... post przed Twoją edycją wyglądał tak: Witam, szukam sposobu na rozpakowanie plików na serwerze Fellance. Chodzi mi dokładnie o plik PC.f. Jeśli ktoś kombinował i mu się udało to prosiłbym o pomoc, gdyż zależy mi na zrobieniu sobie braku odrzutu z konia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Immoral Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza
kamos1602 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Rozumiem, że wciskasz byle co, żeby tylko nabić posty. Ale akurat w tym wypadku nie ma to w ogóle związku z tematem, ponieważ napisałem, że szukam sposobu na rozpakowanie pliku PC.f a nie plików PC.eix i PC.epk. Serwer Fellance ma zabezpieczenia i dlatego założyłem ten temat. Następnym razem troszeczkę dokładniej czytaj posty użytkowników zanim coś napiszesz... Odnośnik do komentarza
kamos1602 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Odświeżam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.