MagcikWarrior Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Cześć, dzisiaj pobrałem wiedźmina 2 z dodatkiem ( UE PIRAT) i hmm komputer nie jest zły Procesor : i3 2x 2.50 , na kompie 3.10 x2 Karta Geforce 610m i na kompie 550Ti Ram: 6 gb laptop ( w użyciu 4) i komputer 4gb ALe gra na wysokich ustawieniach nieziemsko klatkuje, na niskich to samo. Czy wie ktoś jaka może być przyczyna. Wyprzedzając odpowiedzi typu "kup oryginał jebany biedaku", pobrałem 2 część ponieważ gdzieś mi się zapodziała podczas przeprowadzki, a chciałem sobie odświeżyć przed 3 częścią, którą btw zamierzam kupić Pozdrawiam By humannus Odnośnik do komentarza
Jano900 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Piraty tak mają, klatkują nawet na najlepszych kompach. Poza tym nie mogę Ci pomóc bo forum nie popiera piractwa. Odnośnik do komentarza
MagcikWarrior Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Piraty tak mają, klatkują nawet na najlepszych kompach. Poza tym nie mogę Ci pomóc bo forum nie popiera piractwa. Dobra, powiedzmy że pójdę jutro do kolegi i pożyczę gre ( mam pół miast do przejścia), to gra będzie działać poprawnie? Bo na stronie "canyourunit.com" pokazuje że gra pójdzie bez większych problemów. Nawet w boosterze od Nvidi pokazuje coś w stylu że komputer nie spełnia minimalnych wymagań. By humannus Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.