Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL DT-Odlurowywanie spota na mapkach

DanielP1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo znacie może dobry sposób na odlurowanie mobów na mapkach w DT.Mam sure WP Strach M posiadam białe flagi.Nie mogę używać Pelerynek bo mnie kicka,a nawet gdy uda mi się odlurować spota to w ciągu max 5 minut on wraca.

Opublikowano

ja gralem mentalem z silnym g3 to mi nic nie robily moby ale wp moze tez ustoi a wiec tak: bierzesz lipną bron, najslabszą jaka masz, jakis miecz+0, jak sie pojawiają to masz stac tuz przed miejscem gdzie byl drugi metin po lewej, czekasz az ten caly syf sie zleci, bijesz troche z konia zeby ich zabolało ;p potem ciecie i jedziesz w kierunku metina morderstwa, znowu czekasz az wszystkie demony ktore zechcialy sie pofatygowac do Ciebie dotarły a potem dajesz mi po zebach z konia i znowu jedziesz dalej, tak az do mometu az bedziesz na przeciwko metka mordu, wtedy jeszcze raz je bijesz, jedziesz pod sciane, znowu je bijesz, schodzisz z konia, dedasz, jak wstajesz zaraz wlaczasz strach i masz z 15min spokoju, teraz jak Ci wroci wieksza ilosc tego to na poczatek odluruj je gdzies obok, dopiero jak duzo tego wroci to w to samo miejsce

Opublikowano

Dla każdego się wraca.

Gdy biegnie do Cb jakaś grupka musisz podejść do nich tak aby zobaczyły Cie WSZYSTKIE moby z grupki(5 mobów jest w grupie)

Jak Cie zobaczą powinny się zawrócić do miejsca w które je odlurałeś.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

najlepiej niech ci odluruje jakis kolega i zaraz po tym lognie to sie ich mniej wraca.

Jest pewien sposób nie bede sie rozpisywał link do filmiku:

Opublikowano

Jeśli stach jest to tak. Biegasz jak głupi po całym DT i jest bierzesz na klate. Jak najgłębiej. Wstajesz one jezcze bardziej podchodzą i wtedy biała flaga szybko starcz i juz.

d2dp.png

Opublikowano

Ok dzięki tak wiem ,że jest strach ,ale czasem mobki podlatują mi pod metka i i można je niestety wtedy walnąc;/.Widziałem filmy miałem nadzieje,że da się jakoś ogarnąć ,żeby żadne nie wracały.Dzięki wszystkim wyjaśnione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...