Zimny4Ever Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemka, od ilu lat można jeździć na tym mini crossie? http://tablica.pl/oferta/mini-poket-cross-nitro-morynka-kross-CID5-ID3knw1.html#f86c78cd85 Odnośnik do komentarza
`Nakou Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nawet od 3 tego nie zarejestrujesz jezdzic możesz w kazdym wieku ale jak psy Cie złapią to masz dożywocie (żart z tym dozywociem) Ale nie polecam Ci tego kupować miałem kiedyś taki ale niebieski o ile się nie myle to ma silnik od piły motorowej tylko nie widze linki do odpalania Ogolnie powiem Ci tak że miałem takiego mini to lipnie się jeździ byłem wtedy w wieku chyba 12lat i wygladalem na tym jak dorosły popinajacy na rowerku dziecka w wieku 5lat Odnośnik do komentarza
PigZombie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Od ilu chcesz Odnośnik do komentarza
Zimny4Ever Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ok, dzięki, rozumiem, a ile to ma koni? (silnik 50cc) Odnośnik do komentarza
Loser92 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Posiadam podobną sprawę tylko że ścigacz. Powiem Ci że jak dla zabawy i dla pasji jest to jedna z nie licznych rzeczy o którą można naprawdę dobrze zadbać. Na chwilę obecną mój ścigacz jest w lekkiej rozsypce bo zabrałem się za tzw tuning . Mimo tego że zawiera on silnik od kosiarki można co nie co przerobić tak aby jeździł nie co szybciej. Fajna sprawa jeszcze jak masz zamiar jeździć na zloty gdzie organizowane są wyścigi i różne inne eventy tego typu . PS : Zapomniałem odpowiedzieć na pytanie więc : 50cc silnik posiada moc 3.4 Koni mechanicznych Kolega nakou proponuję założyć okulary skoro nie widzisz linki odpalania na 2 zdjęciu widać starter z uchwytem do odpalania Odnośnik do komentarza
IceLaysPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie ma ograniczeń wiekowych co do mini crossa. Odnośnik do komentarza
Zimny4Ever Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 tu pisze że od 4 do 14 lat. http://quady.sklep.pl/czesci-do-quadow/85-szarpanka-do-mini-crossa-49-ccm-scigacza-49-ccm-quad-a-49-ccm.html zabawki przeznaczone dla dzieci (od 4 do 14 roku życia) Nie ma ograniczeń wiekowych co do mini crossa. Odnośnik do komentarza
Loser92 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 tu pisze że od 4 do 14 lat. Ja mam 21 i też śmigam. Ale bardziej przypiąłbym to do mojego hobby Tuning itd. A powiem Ci szczerze że do 90 kg możesz tym jeździć . Raz nie raz organizowane są u mnie wyścigi właśnie na takich motorkach tylko że na Pocket Bike i powiem Ci szczerze że z całej ekipy gdzie jest 10/20 osób biorących udział to może z 4/5 osób są młodsze ode mnie Chłopy po 30 lat na tym zapierdzielają i się nie przejmują Odnośnik do komentarza
IceLaysPL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 tu pisze że od 4 do 14 lat. http://quady.sklep.pl/czesci-do-quadow/85-szarpanka-do-mini-crossa-49-ccm-scigacza-49-ccm-quad-a-49-ccm.html A masz poniżej 4 lat? NIE SONDZE. Widziałem dorosłych, którzy jeździli na mini crossie. Odnośnik do komentarza
.htaccess Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 [tfu tfu tak, super jesteś...] PS : Zapomniałem odpowiedzieć na pytanie więc : 50cc silnik posiada moc 14 Koni mechanicznych Kolega nakou proponuję założyć okulary skoro nie widzisz linki odpalania na 2 zdjęciu widać starter z uchwytem do odpalania 50cc silnik ma 14 koni? Z mózgiem coś masz? Nawet am6 nie ma 14-stu. #beka. Na crossie radziłbym zaczynać od.. 13/14 lat. Odnośnik do komentarza
lokuero Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ten silniczek będzie miał max 4km.. am6 ma 8/9 kucy. Na takim czymś sobie nic nie zrobisz,to jest małe jak cholera.. Kup sobie chinola 125, jest troche większy a frajda z jazdy jest. Silnik jako tako nie szwankuej tylko rama lubi pękąć Mocy wystarczy jak na początek. Odnośnik do komentarza
Loser92 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 50cc silnik ma 14 koni? Z mózgiem coś masz? Nawet am6 nie ma 14-stu. #beka. Na crossie radziłbym zaczynać od.. 13/14 lat. Bo odpisywałem w 2 tematach i mi się pierd... Dopiero teraz zauważyłem jak zwróciłeś uwagę i nie musiałeś odrazu wyskakiwać z wyzwiskiem bo każdemu się może zdarzyć pomyłka. Odnośnie koni w pocket Cross jest 3.4 koni Odnośnik do komentarza
Zimny4Ever Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ahh, już czuję ten zapach spalin kiedy będę miał tego crossa Wszystkim dziękuje za wypowiedzi , a szczególnie Loserowi, za pomoc na priv. Wypowiadajcie się dalej , dzięki Odnośnik do komentarza
MrCwaniak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 kup sobie motorynkę Miałem i szczerze mówiąc jak na silnik 50ccm to ma ładne doje6anie ;D Odnośnik do komentarza
Zimny4Ever Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 kup sobie motorynkę Miałem i szczerze mówiąc jak na silnik 50ccm to ma ładne doje6anie ;D Wiem, ale słyszałem że słabo sobie radzi w trudniejszym terenie. Odnośnik do komentarza
Loser92 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wiem, ale słyszałem że słabo sobie radzi w trudniejszym terenie. Ale lepsza frajda jazdy zabawa biegami , sprzęgłem odpalasz kopką A na pockecie dodajesz tylko gazu w manetce i tyle hamulce w rączce i dosyć często psujący się starter Odnośnik do komentarza
Najlepszy. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 bedziesz jezdzil kosiarko ? ;p ja mam chopera mini i fajnie smiga Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.