ad777 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam, mam pewien problem. Otóż gdy próbuje normalnie włączyć laptopa, podczas ładowania windowsa, gdy jest to czarne tło i napis windows xp, i wtedy ładują się te niebieskie paseczki, przy którymś pasku zawiesza mi się wszystko i trzeba resetować, po następnym odpaleniu laptopa mam do wyboru opcje trybu awaryjnego na którym właśnie jestem. Co mam zrobić, dodam że nie mogę włączyć żadnej płyty, ponieważ na moim laptopie płyty nie działają. Za dobrą odpowiedź limit lajków. Proszę o szybką odp. Za każdą lajk. By ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzary. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zeskanuj komputer antywirusem. Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad777 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie pomogło, a nie wiem czemu nie mogę zarejestrować się w avaście darmowej wersji bo pisze jakiś błąd podsystem AAVM wykrył błąd RPC. Używałem alwerbytes anti-malware. Dla wszystkich co mają ten sam problem, podczas nudy spróbowałem znowu włączyć laptopa, aczkolwiek wgl się nie dało włączyć więc wyjąłem i włożyłem baterie i zadziałało. By ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.