LubieNagrywaC Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam Mam pytanie jak formatować całkowicie wszystkie dyski i calego widowsa chce wszystko od nowa chciałbym że by ktoś napisał od podstaw a nie profesiolanym językiem informatyka bo ja sie na takich zasobach ne znam mam zapelnione ponad 2500GB na dwoch dyskach oczywiscie 2 zewnetrznych a tych systemowych mam C, D, i E i chce zeby wszystko z tych dyskow polecialo i chce wszystko od nowa prosze mi opisac jeżeli bedzie ktoś chciał bede bardzo wdzieczny lajkiem wynagradzam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzary. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Włóż płytkę od windowsa, przy wyborze dysków do instalacji kliknij FORMATUJ , zrób tak na wszystkie dyski, a potem zainstaluj normalnie system. Zbij % razem z Majkelem! http://www.mpcforum.pl/topic/1349106-zbij-razem-z-majkelem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.