Skocz do zawartości

Ball - gra stworzona w Unity 3D

mavix123

Rekomendowane odpowiedzi

BallGame

Gra stworzona w Unity3D jak narazie jest ona w fazie beta testów ale nie długa zamierza dodac coś nowego

Link do strony z grą : http://ball1.tk/

Link do Forum gry (Też w fazie beta testów) : http://ball1.tk/

Na tą chwilę w grze mamy :

- 4 poziomy ( co raz trudniejsze)

- Gracza

- Coins (Wymagane do przejśca na kolejny poziom)

- HugeMap

Co planuję :

- Obiekty świata

- Inne piłki

-

-

-

-

-

-

-

-

Ja tam jestem przeciwny skokowi, fizycznie polega ono na odbiciu się od ziemi ktorej nie ma w momencie spadania.

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Witam,

Tak w następnej aktualizacja postaram sie dodać kilka leveli i naprawić skok.

a dasz inne muzyczki ? i tylko są 2 poziomy z teog co widze

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Przypomniała mi się gra w którą grałem za czasów dzieciństwa - Balance, do tego napisane w unity3d które ostatnio poznaję i się nim ostro jaram :D Leci 5 i like za dobry gust i chęci :D

Mały SS z mojej gierki która powstaje:

screen130820-103116.png

PS Popracował bym jedynie nad fizyką, i dodał jakieś dodatkowe efekty, skyboxa, jakieś roślinki czy coś.

W sumie jeśli poprawisz graficznie poziomy to może być z tego naprawdę fajna gierka ;)

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Ball   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...