WhR Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam. Miałem przerwe ponad tydzień od neverwinter ostatnio zacząłem grę, i mam straszne lagi w mieśćie głównym mam lagi zacina się po 2s leci i znowu sie zacina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordOnix ;) Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zmniejsz detale (grafikę) lub zmień instancje. Zresztą nie tylko ty masz lagi, po prostu miasto główne jest mocno zaludnione + nawalone handlarzami etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anoizm Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 po prostu miasto główne jest mocno zaludnione + nawalone handlarzami etc.150-160 osób na channelu + NPC to jest mocne zaludnienie? Engine tej gry leży i kwiczy. W SW(główne miasto aliantów w WoW'ie) w którym jest 5-6 tysięcy osób(jak nie więcej) + NPC cały czas jest stałe 60FPS, więc nie mów, że to wina zaludnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfii Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 pewnie masz jakiś syf na kompie, bo ja w ogóle nie mam lagów. Cala prawda o ascarialu https://www.youtube.com/watch?v=oi0zdz1whwU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anscenic Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ta gra ma duże wymagania, ja mam lagi przy dużej ilości mobów dlatego nie gram dungeonów nawet w lategame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anoizm Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ta gra ma duże wymagania, ja mam lagi przy dużej ilości mobów dlatego nie gram dungeonów nawet w lategame Ta gra nie ma dużych wymagań. Po prostu silnik gry nie daję rady przy większej ilości graczy na channelu. Ogarną silnik to będzie to 60FPS przy C2D + 8800GT w Enklawie przy tych 150 osobach na channelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anscenic Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ta gra nie ma dużych wymagań. Po prostu silnik gry nie daję rady przy większej ilości graczy na channelu. Ogarną silnik to będzie to 60FPS przy C2D + 8800GT w Enklawie przy tych 150 osobach na channelu. Czyli lagi powodują tylko gracze, a over 9000 mobów już nie? bo jesli tak to rzeczywiscie wina mojego sprzętu, no coż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.