Skocz do zawartości

[Problem] Lagi, przy których nie da się grać

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

po prostu miasto główne jest mocno zaludnione + nawalone handlarzami etc.

150-160 osób na channelu + NPC to jest mocne zaludnienie? Engine tej gry leży i kwiczy.

W SW(główne miasto aliantów w WoW'ie) w którym jest 5-6 tysięcy osób(jak nie więcej) + NPC cały czas jest stałe 60FPS, więc nie mów, że to wina zaludnienia.

ta gra ma duże wymagania, ja mam lagi przy dużej ilości mobów dlatego nie gram dungeonów nawet w lategame

Ta gra nie ma dużych wymagań. Po prostu silnik gry nie daję rady przy większej ilości graczy na channelu. Ogarną silnik to będzie to 60FPS przy C2D + 8800GT w Enklawie przy tych 150 osobach na channelu.

Ta gra nie ma dużych wymagań. Po prostu silnik gry nie daję rady przy większej ilości graczy na channelu. Ogarną silnik to będzie to 60FPS przy C2D + 8800GT w Enklawie przy tych 150 osobach na channelu.

Czyli lagi powodują tylko gracze, a over 9000 mobów już nie? bo jesli tak to rzeczywiscie wina mojego sprzętu, no coż. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] Lagi, przy których nie da się grać   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...