dolar1122 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemanko, mam kilka pytan.Mysle o zagraniu na PL na s 26, powiedzcie mi czy oplaca sie zaczynac od 0?2. Ugram cos bez IS.?3. Sa jakies dzialajace hacki, ninja hack wh etc.4. Kim najlepiej zaczac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSetho Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1.Nom opłaca się ;D 2.Spokojnie dasz rade bez IS 3.KamerMod 4.Sura WP/Wojownik Body Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jeżeli masz chęci do gry, to graj. Na pewno dasz radę bez IS, spokojnie. Tak, są działające hacki.Kamer Mod i nie tylko, poszperaj w dziale Hacki, Boty, Bugi. Sura WP dobry na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Nakou Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nie opłaca się GF ma wyjebane na graczy zrobili metina pod win 7/8 ,a ludzi z xp mają w dupie że im metin się nie odpala Bez ISu nawet nie startuj.. z PLa ciągle ludzi ubywa, a to łączenie serwerów i tak nic nie zmieni może będzie wiecej ludzi przez jakiś czas a potem znowu bedzie tyle co teraz ogolnie na PLu są nudy privy są dużo lepszejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprzestan Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nie opłaca się GF ma wyjebane na graczy zrobili metina pod win 7/8 ,a ludzi z xp mają w dupie że im metin się nie odpala Bez ISu nawet nie startuj.. z PLa ciągle ludzi ubywa, a to łączenie serwerów i tak nic nie zmieni może będzie wiecej ludzi przez jakiś czas a potem znowu bedzie tyle co teraz ogolnie na PLu są nudy privy są dużo lepszejsze. No jak ktoś nie potrafi grać bez isu to się nie wypowiadaj : ) To zależy jeśli lubisz grać to graj jak najdłuzej , bez isu pewnie że dasz rade itemy nie są drogie a kase nawet łatwo idze zarobić ; ) Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały, Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary. Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista, Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła, Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zależy co rozumiesz,przez słowo "Opłaca". Jest tam wielu graczy,znajdziesz pewnie jakąś ciekawą gildię. Bez ISa dasz radę,o ile potrafisz grać.Nawet przepustki do V2 można kupić za yangi. Klasa,którą polecam to Sura WP,lub Wojownik Body.Najprzyjemniej bije się nimi metki,nietrudno zarobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Nakou Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No jak ktoś nie potrafi grać bez isu to się nie wypowiadaj : ) To zależy jeśli lubisz grać to graj jak najdłuzej , bez isu pewnie że dasz rade itemy nie są drogie a kase nawet łatwo idze zarobić ; ) Ja na jednej postaci miałem większy lv niż Ty na wszystkich razem Bez IS'a długo nie pociagniesz bo dajmy na to że wbijesz ten 75 a dalej co ? bedziesz łatał w smiesznym eq bo jak na takim lvlu nie masz eq 5b to jesteś nikim 65lv cie w pvp posklada i odechce Ci się grać i sobie pomyslisz Mogłem posłuchać dobrej rady mistrza Nakoł i nie grać na tym scierwie tylko pograć na privach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxBoBxx Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nie opłaca się GF ma wyjebane na graczy zrobili metina pod win 7/8 ,a ludzi z xp mają w dupie że im metin się nie odpala Mi jakoś PL działa na windows XP Dota 2 > Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawajmeister Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1. Opłaca 2. Pewnie, IS jest potrzebny od 75lv, a dokładniej exp 3. mod kamera 4. WP i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPuchatek2k Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1.Opłaca się. 2.Sura WP Ever ; ) 3. metin2mod.tk 4.WP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 a na jednej postaci miałem większy lv niż Ty na wszystkich razem Bez IS'a długo nie pociagniesz bo dajmy na to że wbijesz ten 75 a dalej co ? bedziesz łatał w smiesznym eq bo jak na takim lvlu nie masz eq 5b to jesteś nikim 65lv cie w pvp posklada i odechce Ci się grać i sobie pomyslisz Mogłem posłuchać dobrej rady mistrza Nakoł i nie grać na tym scierwie tylko pograć na privach Zabawne . Wydałem około 10 zł na metina,gdy grałem na S24.Miałem kilka postaci +90,eq nie było wcale słabe.Ja to widzę tak,że jeśli ktoś umie grać,to dorobi się eq,nawet bez inwestowania w ISa. ItemShop to tylko dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk54054 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Łatwo tym bardziej, że dodali te skrzynie mistrza to zaraz zbrojke na 34 lvl możesz sobie z 2k hp zrobić albo fms śr 35+ .Jeśli ci się chce to graj. Z kamermodem i wh to kilka dni i 35 lvl + a na BO później też z górki. Polecam ci woja mentala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monekorek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1. Opłaca się.Sporo graczy i kilka przedmiotów z IS możesz zakupić za yang. 2. Jeżeli masz już doświadczenie w metinie i potrafisz grać to IS nie będzie potrzebny 3. Znam jedynie kamermoda. 4. Jak na PL to tylko sura WP.Najlepszy do expa i bicia metinów Więc nie mów mi,że jestem lagerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowali Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Sam musisz zdecydować ale ja spasowałbym.. Na dłuższą metę bez IS'a (75+) ta gra nie ma miejsca. Wcześniej, jasne można grać. Sam się zastanawiałem i zacząłem grać, wbiłem prawie 30 ale mam wielkie wątpliwości mimo, że posiadam jeszcze 3kkk yang. Co jak co, ale granie bez IS'a teraz nie jest za bardzo opłacalne - 55 ku.. Średnio licz 1 na 5 więc trzeba 250 dni na skill bez Item shopa. Jak mnie pamięc nie myli to 100 zł to 30 zwojów egzo (: Lepiej zacząć na privie, zresztą pewnie za 2 tyg masz szkołę to sam wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMiX211 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 1.Tak sporo ludzi. 2. No pewnie , że się da jak ktoś potrafi to wszystko można bez IS. 3. Kamer Mod do tego możesz się pokusić o DMG i najlepiej się dorobić stawiając bota . 4. WP , Mental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCwaniak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1.Opłaca się 2.Z Is masz łatwiejszy start 3.Kamer mod / M2bob ;D 4.Wp // Body // Smok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajda™ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Siemanko, mam kilka pytan. Mysle o zagraniu na PL na s 26, powiedzcie mi czy oplaca sie zaczynac od 0? 2. Ugram cos bez IS.? 3. Sa jakies dzialajace hacki, ninja hack wh etc. 4. Kim najlepiej zaczac 1.Oczywiście,że się opłaca grać i spokojnie możesz się zacząć rejestrować 2.Zależy od Twoich umiejętności. Ja wydałem jedyne 6zł i to nie na Globalu więc moim zdaniem całkiem realne 3.Oczywiście,że są. Znajdziesz je u nas w dziale z Hackami,Botami i Bugami oraz na metin2mod.tk 4.Ja polecam Wojownika Bodego ew. Szamana Smoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewozik Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jeśli masz chęć do gry to na pewno się opłaca.Co do IS powinieneś dać rade bez,może od 75 lvl coś tam kupiszWszelkie wh itp to niszczenie przyjemności z gryPostać WP-ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.