Skocz do zawartości

Osoby do wspólnego startu gry.

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko.

Słuchajcie, wpadłem na taki pomysł, aby ogarnąć trochę gry w Metina :P

Sam dawno nie grałem, ale postanowiłem wyjść na przeciw "przesądom", że M2 to gra dla idiotów/dzieci neo.

Ciekawie by było zebrać 5-6 osób, każdy wybrałby klasę postaci jaką by grał, wybralibyśmy wspólnie serwer do startu gry [albo jakiegoś priva, albo serwer globalny - wolę to drugie, mniejsza szansa, że upadnie :P] i grali.

Gralibyśmy od 1lvl, różnymi postaciami, na tym samym serwerze, w tym samym party i expili mniej więcej w tych samych miejscach.

Teraz pare założeń:

• expimy wspólnie, z przynajmniej 2 osobami online z party
  • pomagamy sobie nawzajem, pożyczamy itemy, etc - oczywiście bez przesady
  • 0 cheatów, mimo, że to forum dot. cheatowania to miło by było zagrać na czysto
  • kontaktujemy się przez TeamSpeak3 na jakimś serwerze
  • postacie i pierwsze wejście do gry będziemy robić razem, wspólnie rozmawiając także na TS'ie
  • W PT zawsze rozdzielanie "Równe", nikogo nie dyskryminujemy, to, że np. Szaman na początku nie będzie w stanie pomagać nam wiele w walce, to nie znaczy, że gracz który nim będzie ma być traktowany "gorzej".

Wymagania:

• min. 14 lat, ORAZ/LUB ogar + nie piszczący głos, bo boli uszy
  • doświadczenie z Metinem, tzn. nie startujemy na sucho, bo nie chcę nam się wszystkiego tłumaczyć
  • sprawny mikrofon, oraz TeamSpeak3.

Jak ktoś chce, to piszecie jaką postacią byście grali, oraz jakie skille wybierzecie.

Nabór na:

- Wojownika otwarty

- Surę otwarty

- Ninja otwarty

- Szaman otwarty

Nie wiem, czy jestem ślepy, ale nie widziałem tematu zbiorowego.

Jednak, jeżeli taki istnieje, to proszę - nie zamykajcie tematu, zbiorę te parę osób, taki temat będzie bardziej widoczny i łatwiej mi będzie wszystko ogarnąć.

Pozdrawiam.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

IP TS: ts3.itexplorer.pl

kanał: 21. cxxus

Hasło do kanału: cxxus123

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Osoby do wspólnego startu gry.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...