cxxus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemanko. Słuchajcie, wpadłem na taki pomysł, aby ogarnąć trochę gry w Metina :P Sam dawno nie grałem, ale postanowiłem wyjść na przeciw "przesądom", że M2 to gra dla idiotów/dzieci neo. Ciekawie by było zebrać 5-6 osób, każdy wybrałby klasę postaci jaką by grał, wybralibyśmy wspólnie serwer do startu gry [albo jakiegoś priva, albo serwer globalny - wolę to drugie, mniejsza szansa, że upadnie :P] i grali. Gralibyśmy od 1lvl, różnymi postaciami, na tym samym serwerze, w tym samym party i expili mniej więcej w tych samych miejscach. Teraz pare założeń: expimy wspólnie, z przynajmniej 2 osobami online z party pomagamy sobie nawzajem, pożyczamy itemy, etc - oczywiście bez przesady 0 cheatów, mimo, że to forum dot. cheatowania to miło by było zagrać na czysto kontaktujemy się przez TeamSpeak3 na jakimś serwerze postacie i pierwsze wejście do gry będziemy robić razem, wspólnie rozmawiając także na TS'ie W PT zawsze rozdzielanie "Równe", nikogo nie dyskryminujemy, to, że np. Szaman na początku nie będzie w stanie pomagać nam wiele w walce, to nie znaczy, że gracz który nim będzie ma być traktowany "gorzej". Wymagania: min. 14 lat, ORAZ/LUB ogar + nie piszczący głos, bo boli uszy doświadczenie z Metinem, tzn. nie startujemy na sucho, bo nie chcę nam się wszystkiego tłumaczyć sprawny mikrofon, oraz TeamSpeak3. Jak ktoś chce, to piszecie jaką postacią byście grali, oraz jakie skille wybierzecie. Nabór na: - Wojownika otwarty - Surę otwarty - Ninja otwarty - Szaman otwarty Nie wiem, czy jestem ślepy, ale nie widziałem tematu zbiorowego. Jednak, jeżeli taki istnieje, to proszę - nie zamykajcie tematu, zbiorę te parę osób, taki temat będzie bardziej widoczny i łatwiej mi będzie wszystko ogarnąć. Pozdrawiam. Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thens Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Możemy zagrać podaj Ts-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxxus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 IP TS: ts3.itexplorer.pl kanał: 21. cxxus Hasło do kanału: cxxus123 Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarax Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mamy już taki temat zbiorczy. Wybacz, ale obowiązuje on wszystkich. oto on: [inne] Szukasz Przyjaciół Do Gry/Osób do Gildii/Pomocy Na Serwerze lub Potrzebujesz Pomocy z misją? Zajrzyj! - Metin2 - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.