Adrian327d Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czy jest możliwe takie coś ? Filmik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrostry0407 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Przeciez to jest animacja ;_;, nie nie jest, chyba że sam sobie napiszesz coś takiego. "Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian327d Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Przeciez to jest animacja ;_;, nie nie jest, chyba że sam sobie napiszesz coś takiego. To było by możliwe Ale musiał bym mieć obok CommandBlock który daje mi efekt "Wysoki skok" (zapomniałem jak to sie nazywa). Więc to nie jest problem tylko chodzi o to że na pistonie nie da się postawić płytki naciskowej. Jeżeli ktoś wie czy jest jakiś mod na to to poproszę o szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasso Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jeżeli chcodzi Ci o efekt to komenda /effect @p 8 30 10 z czego 10 to czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.