Presidont Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza
Dziobagg Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ok.. trochę tego będzie. 1. Z napisem Etyka Ta praca mi się jakoś nie podoba, rozmyty render na krawędziach - nie rób tak :c. Ten powielony napis jest za duży, było dać go mniejszy i mniej krycia jeszcze może. Mono. 2. Z napisem Wokoren Nuuuuda.. Mało się tu dzieje i w ogóle. Też mi się nie podoba 3. Z napisem Subtelny Po lewo za dużo takiej "pustki". Za szeroką ją zrobiłeś. Ta praca mi się już trochę podoba 4. Z napisem Sniper Tutaj powiem tylko że napis out. Reszta mi pasuje, fajne to wygląda. 5. Z napisem Lordeczek Według mnie napis out. troche dziwnie wygląda ten koleś, nie pokazałeś tego.. nie wiem jak to się nazywa. Tych jakby pustych basenów 6. Z napisem Dante Słabo według mnie.. jeszcze ten powielony render? :unsure: Napis out 7. Z napisem "Fuck you" i "Thens" Napis "Fuck You!" leciutko w lewo a "Thens" out i by ładnie to wyglądało. Lub po prostu zamiast Fuck You to "Thens" 8. Twoja aktualna sygnatura Według mnie najgorsza praca. Napis "Grafika" out, a napis "Presidont" zlewa się z tłem za bardzo". Może przez te napisy uznaje ją za najgorszą. Dalej nie chce mi się oceniać A no i na koniec The Best. Bardzo mi się ta sygnatura podoba, niby stock ale efekt końcowy jest bardzo ładny. Napis może dałbym wyżej, w lewo troszkę i zmniejszył go. Mogłeś nie rozmazywać krawędzi pod silnikiem.. no wiesz tam. Między przednim a tylnim kołem. Ogólnie: Często używasz tej samej czcionki (bądź podobnej). Próbuj używać różnych rodzajów czcionek. Szlifuj sygnatury z renderów, ponieważ numer 1 i 2 według mnie są słabe. Jak coś sobie jeszcze przypomnę to napiszę Odnośnik do komentarza
Presidont Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 7. klient cały napis chciał. też uważam że lepsze by było samo Thens ale... Czcionek mam malo bo straciłem dużo bo awari poprzedniego komputera. Kilka fajnych znalazłem ale jest ich za mało i jeśli macie jakieś fajne czcionki lub kilka w paczkach podeślijcie bardzo mi się przydadzą. A tak ogólnie dzięki za krytyke napewno z niej skorzystam i spróbuje nie popełniać już tych błędów Edit i kolejne sygny Odnośnik do komentarza
NoExcuses Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Elegancko " No . I'm not on STEROIDS . But thanks for asking . " Odnośnik do komentarza
GaFu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 O ile się nie mylę większość prac wykonana na stocku Elegancko, bardzo mi się podobają twoje prace ! < Szanuj wszystkich bez względu na wiek > Odnośnik do komentarza
Cristiano. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 nie rób tych podwajanych napisów na mniejszym kryciu Odnośnik do komentarza
Presidont Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Niektórzy poprostu chcieli tak to zrobiłem Odnośnik do komentarza
AveSay Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Całkiem spoko, szczególnie prace ze stocków mi się podobają. Moje tuty : http://www.mpcforum.pl/topic/1027533-tutahri/ Odnośnik do komentarza
Presidont Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ref Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Widzę, że masz tylko jedną czcionkę, typografia ogólnie leży. ;_; Staraj się nie robić wszystkiego w podobnym stylu. Odnośnik do komentarza
Rain Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 większość sygn to tylko jakieś podrasowane stocki z beznadziejną typografią. niemal zerowy wkład i zero kreatywności na pracach. nie ma sensu mówić więcej na chwilę obecną. bierz się za tuty. Odnośnik do komentarza
Presidont Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 To tylko tekstura + ramka + napis? Pokaz cos wymagajacego, albo chociaz z ciekawym outem ; ) Odnośnik do komentarza
Presidont Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jak możecie ocencie tą Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Widac, ze przy tym cokolwiek robiles, jakis punkt swiatla, render co prawda slabo wtopiony, ale jakies starania widac. Tuty, tuty, tuty. Odnośnik do komentarza
Presidont Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dalej brak wtopienia, teraz nawet swiatla, sprobuj robic bez napisow narazie, i naprawde czytaj tuty, bo na razie nie czytales ani 1... Odnośnik do komentarza
Presidont Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Prosiiłbym o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.