Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto ?

pazuzu15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem zdecydowany na kupno 3 samochodów. Pierwszym jest Ford Mustang Boss 302'12, czy nadaje się on do czegoś ? Takie same pytanie mam o Lamborghini Gallardo (tym zwyczajnym) i Volkswagenie Scirocco. Wiem tyle że zebranie kasy trochę mi zajmie, a chciałbym mieć je u siebie :P Scirocco mam zamiar zostawić w jego klasie, tylko wymaksować go w niej.

Opublikowano

@Szarlotek

Scirocco może mieć statystykę 249, wystarczy włożyć do niego silnik 3%/1%/0%, przekładnie 3%/1%/0% i hamulce 0%/0%/1%, wszystko uliczne od Omnii.

Scirocco jest jednym z najlepszych wozów do klasy E, polecam.

Boss'a 302 '12 trzeba ogarnąć by nim coś ugrać, ja mam ten wóz w "1 paluszku" i nieraz zdarza mi się nim wygrywać na farcie z np. z M3 GTS lub Roadsterem.

Po prostu trzeba się jego nauczyć.

Gallardo to co najwyżej średniak, nie polecam.

Jedyne dobre Gallardo w grze to wersja Valentino Balboni.

Opublikowano

Okej, czyli Bossa i Scirocco kupuję na 100%. Moje najgorsze auto w tej chwili jest wymaksowane w C, a szukam jakiegoś słabszego koxa xD Gallardo bardzo mi się podoba, wiem że za 200 wsadzonych części conajmniej pro można dostać valentino, ale brakuje mi jeszcze koło 140... xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...