Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim słowem określilibyście mpcforum.pl?

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

plac zabaw a tak na serio.

Forum to jest bardzo fajne, dlaczego? bo jak mam problem z gra czy czymś to praktycznie zawsze ktoś odpisze.

Dzięki ziomki. Jestem od 2010 z wami tu ;d

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

W jednym słowie? Surrealizm.

Co to znaczy? Przeciwieństwo realizmu i nadciągnięcie logiki, czyli teoretycznie, coś absurdalnego. To chyba najtrafniejsze określenie na to wszystko, co się tutaj dzieje. Trzeba sobie uświadomić, że to forum istnieje dzięki użytkownikom i trzeba mieć do nich szacunek. Mówię tu, między innymi, o przestrzeganiu regulaminu przez osoby na wyższych stanowiskach, które same go pisały. Za co teraz można dostać blokadę konta? Za to, że się oto dla zabawy poprosi w statusie czy nie przypodoba się danemu administratorowi? Tak, bany "bo mogę." Nie patrzy się na problem danego usera oddzielnie i nie każdego traktuje się na tym samym poziomie. Jeśli ktoś myśli, że jak zbanuje jednego usera za nic i nic się nie stanie, to się niestety myli, bo to będzie do czasu, aż nie zostaną usunięte osoby, które coś wnosiły do życia na forum, a za nimi odejdą kolejni... i tak forum będzie schodziło coraz niżej. Porównajcie sobie wszyscy, co było 3-4 lata temu. Mniej użytkowników, ale nie liczyła się ilość, lecz jakość. Wtedy 100% inteligencji dzieliło się na załóżmy 1500 osób. Teraz, ten sam iloraz dzieli się na cztery razy tyle userów, a Ci którzy "coś wnoszą" są po prostu likwidowani.

Dziękuję za uwagę,

daronian

stary wyjadacz.

Opublikowano

Metin2 xD

A na poważnie to dałbym słowo: Dyskusja. Czasami na niskim poziomie, ale zawsze dyskusja.

Opublikowano

Narkotyk

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Dziecinada

czemu? :-) To sami powinniscie wiedzieć.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Wolność?

Swoboda?

HAHAHAHAHAHAHA

Nie ważne co tutaj napiszesz, i tak zawsze znajdzie sie typ co Cie zwyzywa i powie jaki jesteś beznadziejny.

A co do tematu, to jak określe MPC 1 słowem: NIEDZADBANE

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...