PiszTo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam, mam problem z zagraniem na niektórych serwerach 4Story. Mój problem polega na IP serwera, czyli: jak jest potrzebny client z 4Story EG i niektóre serwery podają swoje IP i tutaj się już zaczyna problem, jak dodać te IP do clienta 4Story żeby zagrać?. Pamiętam jedynie tylko, że mamy wejść w właściwości i już tutaj mi się urywa pamięć jak to dodać te IP. Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio500 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Po pierwsze nie klient eg Po drugie skrót od TClient i tam ZBIERAM + PLUSY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inmagerian Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W folderze z grą znajdujesz TClient. Klikasz PPM na TClient i klikasz ,,utwórz skrót''.Gdy skrót został utworzony klikasz PPM na TClient - Skrót i właściwości. Potem znajdujesz element docelowy i powinno kończyć Ci się tak: \TClient.exe" następnie naciskasz spacje i wpisujesz IP np.: \TClient.exe" 341 i tak dalej | Vindictus | |Inmasorian| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.