Armed79 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam chciałbym was zaprosić do prywatnego serwera ogame Inter-War. Zajmuję się tą grą długi czas bo już około roku. Aktualnie poprawiam samouczek oraz przepisuje na nowo misje ekspedycji. Zapraszam każdego aby spojrzał na grę, jeżeli ci się nie spodoba było by miło jak byś napisał co cię zniechęciło do gry lub zachęciło. Pozdrawiam, Armed. Prędkości: Szybkość gry: 15x Szybkość flot: 9x Szybkość wydobycia: 12x Link: http://www.inter-war.com.pl Przenieś mnie! Prywatny serwer Ogame! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sjk1916 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Minusy: -możliwość przejmowania kont innych graczy - mała aktywność graczy -brak forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armed79 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie wiem gdzie leży problem przejmowania kont innych graczy gdy te są nieaktywne 30dni+ i bez urlopu. Do aktywności to jedynie reklama może coś z tym zrobić lecz jestem sam i strasznie dużo mam na głowie. Co do forum ovh ma jakieś problemy i subdomeny popadały i mają niby to w tym tygodniu naprawić. Pozdrawiam. Prywatny serwer Ogame! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokziro Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 reff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armed79 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Samouczek poprawiłem, a do tego został dodany Skin ze starego Ogame który jest już prawie skończony. Zostały tylko małe poprawki kosmetyczne ale już można z niego korzystać. Pozdrawiam. Prywatny serwer Ogame! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armed79 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Zostały dodane kolejne poprawki graficzne + przeniosłem serwer na nowego VPS co owocuje brakiem lagów. Rynek został zmodernizowany oraz dodano konto Premium. Pozdrawiam. Prywatny serwer Ogame! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamek192 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Polecam gierke jest dobrze dopracowana, płynnie chodzi i jest estetyczna. Co prawda minusme ejst mała ilośc ludzi ale mam andzieję że się to niebawem zmieni:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armed79 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam, gra została trochę zmieniona. Wygląd podglądu oraz budynków/badań został zmieniony. Do gry doszły boty(gracze komputerowi) którzy rozwijają swoje konta pod obronę oraz ekonomię. Gra również jest tłumaczona na język angielski. Prywatny serwer Ogame! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armed79 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie wiem za bardzo czy tobie chodzi o ogólnie kolor czerwony czy może informacje w podglądzie. Domyślam się że chodzi ci coś na wzór lokat. Była taka propozycja lecz nie przeszła ponieważ że nie dość zabezpieczała surowce na określony czas to jeszcze zwiększała je. Zamiast tego jest zwykły bank który pobiera prowizję( która jest większa lub mniejsza, zależnie od poziomu różnych technologi). Aktualnie to gra jest poprawiana pod względem grafiki i układów w zakładkach aby ładowała się szybciej na różne urządzenia nie tylko PC. Pozdrawiam. Prywatny serwer Ogame! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armed79 Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Witam, gra została przyśpieszona na parametry: Gra: 40x Wydobycie: 55x Flota: 15x Do gry wprowadzono wiele nowości, możliwość przejmowania kont i wiele więcej. W grze są eliminowane wszelkie błędy które gracze wykryją. Już niedługo zacznę pracę nad konwerterem raportów walk oraz Uni beta gdzie zostaną wprowadzone nowe rozwiązania, co zmieni całkowicie rozgrywkę na nowym uni w przyszłości. Prywatny serwer Ogame! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.