Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym was zaprosić do prywatnego serwera ogame Inter-War.

Zajmuję się tą grą długi czas bo już około roku. Aktualnie poprawiam samouczek oraz przepisuje na nowo misje ekspedycji.

Zapraszam każdego aby spojrzał na grę, jeżeli ci się nie spodoba było by miło jak byś napisał co cię zniechęciło do gry lub zachęciło.

Pozdrawiam, Armed.

Prędkości:

Szybkość gry: 15x

Szybkość flot: 9x

Szybkość wydobycia: 12x

Link:

http://www.inter-war.com.pl

Przenieś mnie!

Nie wiem gdzie leży problem przejmowania kont innych graczy gdy te są nieaktywne 30dni+ i bez urlopu.

Do aktywności to jedynie reklama może coś z tym zrobić lecz jestem sam i strasznie dużo mam na głowie. Co do forum ovh ma jakieś problemy i subdomeny popadały i mają niby to w tym tygodniu naprawić.

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Nie wiem za bardzo czy tobie chodzi o ogólnie kolor czerwony czy może informacje w podglądzie. Domyślam się że chodzi ci coś na wzór lokat. Była taka propozycja lecz nie przeszła ponieważ że nie dość zabezpieczała surowce na określony czas to jeszcze zwiększała je. Zamiast tego jest zwykły bank który pobiera prowizję( która jest większa lub mniejsza, zależnie od poziomu różnych technologi). Aktualnie to gra jest poprawiana pod względem grafiki i układów w zakładkach aby ładowała się szybciej na różne urządzenia nie tylko PC.

Pozdrawiam.

• 4 miesiące temu...

Witam, gra została przyśpieszona na parametry:

Gra: 40x

Wydobycie: 55x

Flota: 15x

Do gry wprowadzono wiele nowości, możliwość przejmowania kont i wiele więcej.

W grze są eliminowane wszelkie błędy które gracze wykryją. Już niedługo zacznę pracę nad konwerterem raportów walk oraz Uni beta gdzie zostaną wprowadzone nowe rozwiązania, co zmieni całkowicie rozgrywkę na nowym uni w przyszłości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Inter   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...