Skocz do zawartości

[Pytanie] MHH!

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

A o co w ogóle chodzi z tą kartą PSC. Jak ją np. kupię to co z nią muszę zrobić, żeby dostać uri? I np. jeśli kupię kartę za 50 to ile za to mam uri?

Nie karty a Doładowanie można kupić za 20,50,100 i 200 zł. W sklepie dostajesz kwitek (Wygląda jak paragon) z kodem który musisz wpisać w rubrykę płatności aby doładować konto.

Uri to zależy od cen BP (w każdej grze są inne). Przykładowo u BP można kupić uri za 30zł więc 20 Ci jeszcze zostaje i możesz kod wykorzystać ponownie.

jp8p35.png

Jak nie masz konta ani 18 to PSC.
PSC to tzw. pre-paid card.
Idziesz do kiosku/sklepu/czegokolwiek, kupujesz po 20,50,100 lub 300zł, i podczas płacenia na stronie BP podajesz kod z PSC.
W 5 minut x3 urki masz na koncie, a dopisują jeszcze 5% za korzystanie z PSC, więc opłaca się bardziej niż płacenie np. kartą kredytową.
No czyli za 300zł psc dostaniesz ponad milion urki (ta, jakby to pozwalało na coś w obecnych, czasach..)

mi się zdaje że właśnie jest tak że jak jest mhh i kupisz uri i nawet przelewem zapłacisz to dostajesz 3x (tak mi się zdaje) bo jest
zapisywane w systemie kiedy kupiłeś i o jakiej godzinie więc mi się zdaje że powinieneś dostać uri 3x ale
łapy nie dam sobie uciąć :P

Bzdura, za przelew dostajesz X1, masz to wyszczególnione w zasadach. Wszystkie formy płatności księgowane od razu - x3, przelew, jako że idzie 'ileś tam' - x1. Więc zupełnie się nie opłaca, nie wprowadzaj ludzi w błąd.

7yo9.png

Jak nie masz konta ani 18 to PSC.

PSC to tzw. pre-paid card.

Idziesz do kiosku/sklepu/czegokolwiek, kupujesz po 20,50,100 lub 300zł, i podczas płacenia na stronie BP podajesz kod z PSC.

W 5 minut x3 urki masz na koncie, a dopisują jeszcze 5% za korzystanie z PSC, więc opłaca się bardziej niż płacenie np. kartą kredytową.

No czyli za 300zł psc dostaniesz ponad milion urki (ta, jakby to pozwalało na coś w obecnych, czasach..)

Bzdura, za przelew dostajesz X1, masz to wyszczególnione w zasadach. Wszystkie formy płatności księgowane od razu - x3, przelew, jako że idzie 'ileś tam' - x1. Więc zupełnie się nie opłaca, nie wprowadzaj ludzi w błąd.

umiesz czytać kolego ? napisałem że nie jestem tego pewien... doczytuj posty do końca lub się nie udzielaj albo może kurs czytania ze zrozumieniem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] MHH!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...