hryncu04 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Cześć. Potrzebuje szybkiej pomocy. W tej chwili na darkorbit u mnie jest MHH ale jak zapłacę przelewem to i tak mi nie przyjdzie potrójna suma. Czy ktoś wie jak można zdobyć uri x3 jeśli nie mam ani konta w banku ani nie mam karty kredytowej? I jeszcze jedno : nie mam 18. Proszę o szybką pomoc!!! Odnośnik do komentarza
Steoffil Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wyślij sms, lub PSC ( jeżeli nie wiesz o co kaman wpisz w google ) Odnośnik do komentarza
hryncu04 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Czy to jest to, o co Ci chodziło ? Nie chodzi mi o tą konkretną zakładkę ale o samą stronę Linki wychodzące dajemy w //Adzik Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pozostaje ci tylko sms bo po psc musisz udać się do sklepu. Odnośnik do komentarza
Renegat69 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 mi się zdaje że właśnie jest tak że jak jest mhh i kupisz uri i nawet przelewem zapłacisz to dostajesz 3x (tak mi się zdaje) bo jestzapisywane w systemie kiedy kupiłeś i o jakiej godzinie więc mi się zdaje że powinieneś dostać uri 3x ale łapy nie dam sobie uciąć :P Odnośnik do komentarza
AGdybyTak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 kup sobie karte psc. Kupisz ją w kiosku i masz za mniej zł więcej urki (psc to kod doładowujący tak jak do np. orange/plus itp.) Odnośnik do komentarza
hryncu04 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A o co w ogóle chodzi z tą kartą PSC. Jak ją np. kupię to co z nią muszę zrobić, żeby dostać uri? I np. jeśli kupię kartę za 50 to ile za to mam uri? Odnośnik do komentarza
ZmkAg. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A o co w ogóle chodzi z tą kartą PSC. Jak ją np. kupię to co z nią muszę zrobić, żeby dostać uri? I np. jeśli kupię kartę za 50 to ile za to mam uri? Nie karty a Doładowanie można kupić za 20,50,100 i 200 zł. W sklepie dostajesz kwitek (Wygląda jak paragon) z kodem który musisz wpisać w rubrykę płatności aby doładować konto. Uri to zależy od cen BP (w każdej grze są inne). Przykładowo u BP można kupić uri za 30zł więc 20 Ci jeszcze zostaje i możesz kod wykorzystać ponownie. Odnośnik do komentarza
Wacek_21 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak nie masz konta ani 18 to PSC.PSC to tzw. pre-paid card.Idziesz do kiosku/sklepu/czegokolwiek, kupujesz po 20,50,100 lub 300zł, i podczas płacenia na stronie BP podajesz kod z PSC.W 5 minut x3 urki masz na koncie, a dopisują jeszcze 5% za korzystanie z PSC, więc opłaca się bardziej niż płacenie np. kartą kredytową.No czyli za 300zł psc dostaniesz ponad milion urki (ta, jakby to pozwalało na coś w obecnych, czasach..) mi się zdaje że właśnie jest tak że jak jest mhh i kupisz uri i nawet przelewem zapłacisz to dostajesz 3x (tak mi się zdaje) bo jestzapisywane w systemie kiedy kupiłeś i o jakiej godzinie więc mi się zdaje że powinieneś dostać uri 3x ale łapy nie dam sobie uciąć :P Bzdura, za przelew dostajesz X1, masz to wyszczególnione w zasadach. Wszystkie formy płatności księgowane od razu - x3, przelew, jako że idzie 'ileś tam' - x1. Więc zupełnie się nie opłaca, nie wprowadzaj ludzi w błąd. Odnośnik do komentarza
Renegat69 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak nie masz konta ani 18 to PSC. PSC to tzw. pre-paid card. Idziesz do kiosku/sklepu/czegokolwiek, kupujesz po 20,50,100 lub 300zł, i podczas płacenia na stronie BP podajesz kod z PSC. W 5 minut x3 urki masz na koncie, a dopisują jeszcze 5% za korzystanie z PSC, więc opłaca się bardziej niż płacenie np. kartą kredytową. No czyli za 300zł psc dostaniesz ponad milion urki (ta, jakby to pozwalało na coś w obecnych, czasach..) Bzdura, za przelew dostajesz X1, masz to wyszczególnione w zasadach. Wszystkie formy płatności księgowane od razu - x3, przelew, jako że idzie 'ileś tam' - x1. Więc zupełnie się nie opłaca, nie wprowadzaj ludzi w błąd. umiesz czytać kolego ? napisałem że nie jestem tego pewien... doczytuj posty do końca lub się nie udzielaj albo może kurs czytania ze zrozumieniem ? Odnośnik do komentarza
hryncu04 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Czyli tylko iść do sklepu i poprosić o kartę PSC tak? Odnośnik do komentarza
Kakanapka Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tak, tylko jeszcze podaj kwotę np 20 zł, 50 itp Odnośnik do komentarza
hryncu04 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ok. Dobrze, dziękuje wszystkim za odpowiedzi Można zamykać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.