mateusz2412 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jakie bony będą najlespze do pvp dla woja na LinaresMt2. nie chodzi mi o wojenne tylko o pvp. Za odpowiedzi z góry dzięki. xxx Odnośnik do komentarza
DaggerPLx211 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Broń 2-ręka: Ludzie Kryt Szybkość zaklęcia Max hp Siła Hełm: Magia Ludzie Reg. hp. Max hp. Szansa na otrucie / abs. ogień. Tarcza: Siła Max hp Ludzie Blok ciosów nno Kolce: 1: Ludzie Max hp Miecze 2-reka Sztylety 2: Ludzie Max hp Dzwony Wachlarze Strzały Naszyjnik: 1:Max hp Kryt Miecze 2-reka Sztylety, 2: Max hp Kryt Strzały Dzwony Wachlarze Bransoleta: Magia Ludzie Max hp Szycie Odp. na ogień/10 % do pż Buty: 1:Max hp Miecze 2-reka Sztylety kryt 2: Max hp Kryt Strzały Dzwony wachlarze Zbroja: 1:Max hp Miecze 2-reka Sztylety szybkość zaklęcia 2: Max hp Szybkość zaklęcia Dzwony Wachlarze Strzały Tyle z mojej strony Liczę na limit Pozdrawiam. Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga Odnośnik do komentarza
Dino89 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Najlepiej do PvP to Miecze Sztylety Dwuręka i Krytyk i Hp Odnośnik do komentarza
Keiusek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Najlepiej do PvP to Miecze Sztylety Dwuręka i Krytyk i Hp po co mu krytyk w bonach jezeli epickie itemy napewno daja krytyk? mysl troche butki , nasior , stalka - 3x15 + hp miecze/sztylety/2-reka i hp nie wiem ilte tam wchodzi kolce - 3x 15(tak samo jak up) i luda kask - luda/magia/szybkosc ataku/trucie moze byc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.