tomasino9 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Napisze mi ktos skrypt na ./list, i tam sie wyswietla "Aktualnie na serwerze znajduje sie na 22 mozliwych." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepigmansuper Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ale ma być lista tych graczy czy tylko ma pisać ilu graczy jest na serwerze? Daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasino9 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ale ma być lista tych graczy czy tylko ma pisać ilu graczy jest na serwerze? tyle ile jest graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepigmansuper Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 xxx Daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyubi97 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A nie łatwiej było napisać remove 1 from {gracze.online}? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepigmansuper Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @up Może łatwiej ale na "from" nie wpadłem a "to" nie działało więc odwaliłem takie coś... Daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @up A nie łatwiej :P command /list: trigger: message "Aktualnie na serwerze znajduje sie %number of all players% na 22 mozliwych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepigmansuper Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @up Tej opcji nie znałem Cóż jestem jeszcze początkujący... Daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.