ziutek1901 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siema jaki czolg zrobic po za kw-1s do zarobku ? ktory czolg jest dobry do zarobku taki jak kw-1s zeby duzo dmg zadawl i wgle chodzi mi o zadanie sporego dmg zeby czolg byl szybki taka predkosc jak kw-1s np ma odpowiada mi ale nie taka jak kw-1 dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zrób T1 HT Ja nim wyciągałem po 40k. za runde. ew. kup sobie IS-6. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JugensiK Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Hellcat, 5t niszczycieli francuskich S 35 C coś takiego. Jak lubisz kv-1s to czemu go nie zostawisz ? PZ IV z trollem też jest fajny. ExMod WoT SP ExLider MMT exMentor http://www.twitch.tv/jugensik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu39 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 6 tier? To może któraś z seri VK Ja osobiście polecam VK 3601H działo 8,8 i topowy silnik i pogrom Pomogłem? Daj like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutek1901 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 chodzi mi oto ze kw-1s to trololololloloollolo zajebisty czolg i nim gram i zostawie go niedlugo bede mial silnik i jest na fulla jeszcze zaloge na 100% chce zrobic dzieki za sugestie hellcata nie robie bo sie nie da grac t82 licze na dalesze sugestie po like dal all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 chodzi mi oto ze kw-1s to trololololloloollolo zajebisty czolg i nim gram i zostawie go niedlugo bede mial silnik i jest na fulla jeszcze zaloge na 100% chce zrobic dzieki za sugestie hellcata nie robie bo sie nie da grac t82 licze na dalesze sugestie po like dal all T82 to III, moment się go przechodzi. Możesz zrobić PZ III/IV. Szybki,zwrotny, ogólnie spoko się nim gra. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaacny Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 6 tier? To może któraś z seri VK Ja osobiście polecam VK 3601H działo 8,8 i topowy silnik i pogrom Tak przyznaję, Vk3601 to świetrny czołg. Ale nie opłaca Ci się iść do niego, ponieważ WG stwierdziło, że jest za dobry, i w pathu 8.8 zamierza go "zrebalansować" czyli w naszym języku znerfić- pogorszyć. Ogólnie mają przerobić sporo niemieckich czołgów. x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterCio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Moim zdaniem do zarobku jest dobry KV-1 ale jak nie KV-1 to myśle że Wolevire jakoś sie tak to pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 @Up: M10 Wolverine. Nie wiem jak ty chcesz tym zarabiać. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazzyPoland Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 VK3601H z konishem, M6 Z 5 tierów polecam T1 HT, T49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presidont Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 T49 mobilny szybki dobre działo, dobre zarobki często w ofercie na weekend z dodatkowym zarobkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 VK3601H z konishem, M6 Z 5 tierów polecam T1 HT, T49 Dodaj jeszcze KV-1, wolny, 0 mobilności. Pancerz (jak trafi na TOP tier) z przodu praktycznie nie do przebicia. Z premką można wyciągnąć z 50/60k. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kąsanafidne Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dodaj jeszcze KV-1, wolny, 0 mobilności. Pancerz (jak trafi na TOP tier) z przodu praktycznie nie do przebicia. Z premką można wyciągnąć z 50/60k. Nie do przebicia od przodu? Pancerz jest nawet dobry, ale czołg z penetracją 90 go od przodu przebija... Nie rozśmieszaj, że nieprzebijalny. 50-60k z premką? Chyba 30-40k... Dawno tym nie grałem, ale jak za 8 fragów i 2k dmg leci 45k z premką, to to chyba nie jest 50k... Jak chcesz walnięcie i dobre zarobki - BDR G1B. 65k na czysto najwięcej miałem - ok. 3k dmg z premką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie do przebicia od przodu? Pancerz jest nawet dobry, ale czołg z penetracją 90 go od przodu przebija... Nie rozśmieszaj, że nieprzebijalny. 50-60k z premką? Chyba 30-40k... Dawno tym nie grałem, ale jak za 8 fragów i 2k dmg leci 45k z premką, to to chyba nie jest 50k... Jak chcesz walnięcie i dobre zarobki - BDR G1B. 65k na czysto najwięcej miałem - ok. 3k dmg z premką. Dawno nie grałeś, więc się nie odzywaj. Pancerz "nawet dobry"? weź... . Nie wiem co ty robiłeś jak za 8 fragów dostałeś 45k. z premką. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu39 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak przyznaję, Vk3601 to świetrny czołg. Ale nie opłaca Ci się iść do niego, ponieważ WG stwierdziło, że jest za dobry, i w pathu 8.8 zamierza go "zrebalansować" czyli w naszym języku znerfić- pogorszyć. Ogólnie mają przerobić sporo niemieckich czołgów. Mi? ;D Ja już to drzewko dawno całe mam ;D Raczej autorowi się nie opłaca, może chociaż zostawią mu 8,8 wtedy by nie było jeszcze najgorzej. Pomogłem? Daj like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mi? ;D Ja już to drzewko dawno całe mam ;D Raczej autorowi się nie opłaca, może chociaż zostawią mu 8,8 wtedy by nie było jeszcze najgorzej. Chyba nie zostawią, a jak już to znerfią DMG. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu39 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 dlatego teraz się tym muszę nagrać bo pewnie popsują mi kolejny dobry czołg... Jak mi znerfią jeszcze T-62a to zabije... Pomogłem? Daj like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kąsanafidne Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dawno nie grałeś, więc się nie odzywaj. Pancerz "nawet dobry"? weź... . Nie wiem co ty robiłeś jak za 8 fragów dostałeś 45k. z premką.Ja? Ja sprzedałem to gunwo dawno temu. Widziałem wyniki ludzi, i dużo to oni nie zarabiali... zdecydowanie więcej zarabiałem BDRem przy podobnym DMG.Pancerz nie jest jakis hiper super. Dude - T14 (92pene) przebijam go w górną i dolną płytę bez większych problemów. Ty mi mówisz, że nie do przebicia? Chyba przez T3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_1993 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siema jaki czolg zrobic po za kw-1s do zarobku ? ktory czolg jest dobry do zarobku taki jak kw-1s zeby duzo dmg zadawl i wgle chodzi mi o zadanie sporego dmg zeby czolg byl szybki taka predkosc jak kw-1s np ma odpowiada mi ale nie taka jak kw-1 dziekuje m4 sherman z goldem tez zarabia po 20k za bitwe bez golda po 50k oczywiscie z trollem polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.P_xD_ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Moja (spóźniona) odpowiedź to : Najlepszy zarobek to gra czołgami T5. A to jakie wybierzesz sobie to zależy od ciebie, bo ja nie wiem jakie ty lubisz czołgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 @Up: Wolverine też? On się nie pytał jakimi tierami się najlepiej zarabia tylko jaki czołg dokładnie. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kąsanafidne Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wolverine dobrze zarabia, nie wiem o co ci chodzi... Jedyny T5 który nie zarabia, to Chaffee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBestiaPL Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 A mi się najlepiej zarabia su 152 40k-60k za bitwę wygraną, 20-40k za przegraną, działo ma dobre nawet to 1 Jak na V,VI i VII da to praktycznie 1 strzał i się chowają lub padają Ale na IX to już trudniej chociaż też na 2 strzały zdejmuje, wystarczy trafić Niszczyciele ruskie dużo zarabiają jak dla mnie Gram w wot'a od 8 dni, wbiłem StugIII i su 100b w 2 dni, porównałem i zdecydowanie su 100b I teraz też mam kilka Vt ale zdecydowanie niszczyciele ruskie dla mnie naj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scuffy_Puffy Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Trochę kasy i można kupić zaje******* TOG'a II Jestem potrzebującym daj plusa :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nakashi_ Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Hellcat the best Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.