Skocz do zawartości

[Pytanie] jaki czolg ...

ziutek1901

Rekomendowane odpowiedzi

chodzi mi oto ze kw-1s to trololololloloollolo zajebisty czolg i nim gram i zostawie go niedlugo bede mial silnik i jest na fulla jeszcze zaloge na 100% chce zrobic :)

dzieki za sugestie hellcata nie robie bo sie nie da grac t82

licze na dalesze sugestie po like dal all ;)

T82 to III, moment się go przechodzi. Możesz zrobić PZ III/IV. Szybki,zwrotny, ogólnie spoko się nim gra.

1376908392-U992821.png

by Presidont

6 tier? To może któraś z seri VK :) Ja osobiście polecam VK 3601H działo 8,8 i topowy silnik i pogrom :)

Tak przyznaję, Vk3601 to świetrny czołg. :)

Ale nie opłaca Ci się iść do niego, ponieważ WG stwierdziło, że jest za dobry, i w pathu 8.8 zamierza go "zrebalansować" czyli w naszym języku znerfić- pogorszyć.

Ogólnie mają przerobić sporo niemieckich czołgów.

x

Dodaj jeszcze KV-1, wolny, 0 mobilności. Pancerz (jak trafi na TOP tier) z przodu praktycznie nie do przebicia. Z premką można wyciągnąć z 50/60k.

Nie do przebicia od przodu? xD Pancerz jest nawet dobry, ale czołg z penetracją 90 go od przodu przebija... Nie rozśmieszaj, że nieprzebijalny.

50-60k z premką? Chyba 30-40k... Dawno tym nie grałem, ale jak za 8 fragów i 2k dmg leci 45k z premką, to to chyba nie jest 50k...

Jak chcesz walnięcie i dobre zarobki - BDR G1B. 65k na czysto najwięcej miałem - ok. 3k dmg z premką.

Nie do przebicia od przodu? xD Pancerz jest nawet dobry, ale czołg z penetracją 90 go od przodu przebija... Nie rozśmieszaj, że nieprzebijalny.

50-60k z premką? Chyba 30-40k... Dawno tym nie grałem, ale jak za 8 fragów i 2k dmg leci 45k z premką, to to chyba nie jest 50k...

Jak chcesz walnięcie i dobre zarobki - BDR G1B. 65k na czysto najwięcej miałem - ok. 3k dmg z premką.

Dawno nie grałeś, więc się nie odzywaj. Pancerz "nawet dobry"? weź... . Nie wiem co ty robiłeś jak za 8 fragów dostałeś 45k. z premką.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Tak przyznaję, Vk3601 to świetrny czołg. :)

Ale nie opłaca Ci się iść do niego, ponieważ WG stwierdziło, że jest za dobry, i w pathu 8.8 zamierza go "zrebalansować" czyli w naszym języku znerfić- pogorszyć.

Ogólnie mają przerobić sporo niemieckich czołgów.

Mi? ;D Ja już to drzewko dawno całe mam ;D Raczej autorowi się nie opłaca, może chociaż zostawią mu 8,8 wtedy by nie było jeszcze najgorzej.

Pomogłem? ;) Daj like :)

Dawno nie grałeś, więc się nie odzywaj. Pancerz "nawet dobry"? weź... . Nie wiem co ty robiłeś jak za 8 fragów dostałeś 45k. z premką.

Ja? Ja sprzedałem to gunwo dawno temu. Widziałem wyniki ludzi, i dużo to oni nie zarabiali... zdecydowanie więcej zarabiałem BDRem przy podobnym DMG.

Pancerz nie jest jakis hiper super. Dude - T14 (92pene) przebijam go w górną i dolną płytę bez większych problemów. Ty mi mówisz, że nie do przebicia? Chyba przez T3...

Siema jaki czolg zrobic po za kw-1s do zarobku ? ktory czolg jest dobry do zarobku taki jak kw-1s zeby duzo dmg zadawl i wgle :)

chodzi mi o zadanie sporego dmg zeby czolg byl szybki taka predkosc jak kw-1s np ma odpowiada mi

ale nie taka jak kw-1 :D

dziekuje ;)

m4 sherman z goldem tez zarabia po 20k za bitwe bez golda po 50k :)

oczywiscie z trollem polecam

A mi się najlepiej zarabia su 152 :) 40k-60k za bitwę wygraną, 20-40k za przegraną, działo ma dobre nawet to 1 :) Jak na V,VI i VII da to praktycznie 1 strzał i się chowają lub padają :) Ale na IX to już trudniej chociaż też na 2 strzały zdejmuje, wystarczy trafić :) Niszczyciele ruskie dużo zarabiają jak dla mnie :) Gram w wot'a od 8 dni, wbiłem StugIII i su 100b w 2 dni, porównałem i zdecydowanie su 100b :) I teraz też mam kilka Vt ale zdecydowanie niszczyciele ruskie dla mnie naj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] jaki czolg ...   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...