iGamePlay35PL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jak w temacie, wszystkie komentarze typu "zbuduj sam" i tym podobne zgłaszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoSiak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Planetminecraft, tam znajdziesz dużo map. surprise motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iGamePlay35PL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Planetminecraft, tam znajdziesz dużo map. Szukałem tylko większość jest pojedynczych. A chciałbym wiele aren na 1 mapie (plugin multiverse mi laguje serwa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umotex12 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Up McEdit i klonujesz areny Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomusCZW Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 pobierz mod WorldDownloader , wejdz na serwer i daną mapkę po czym ją pobierz. tyle ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iGamePlay35PL Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Up McEdit i klonujesz areny Już robiłem ;P ale ucinało ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.