(:Xevik:) Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie wiem czy było ale koleś nieźle ich robi za uja. Polecam też obejrzeć na jego kanale 1 i 2 część. Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości. Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji. Mogę zatracić się we własnych myślach..Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki. Odnośnik do komentarza
iWillFuckYou Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 stare w chuj no ale fajne Odnośnik do komentarza
IdleSolution Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Widzialem to ale i tak sie nie nudzi :-) Odnośnik do komentarza
(:Xevik:) Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 stare w chuj no ale fajne Nie aż tak stare niby z 2012 ale wiesz nie każdy to widział, a i tak bawi. Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości. Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji. Mogę zatracić się we własnych myślach..Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki. Odnośnik do komentarza
StudzeKisiel Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No nieźle. Gość na dobre wyczucie czasu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.