Juri. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam, zbadałem sobie t25/2 i moje pytanie czy opłaca się go badać? Hellcatem gra mi się super rozwijałem go głównie pod kampanie gdzie dużo gram. Opłaca mi się iść w tą linie? Xt dobry na CW? Przyjemna ta linia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak. Skoro super Ci się gra to zostaw sobie Hellcata. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 a przyjemnta jest ta linia i czy Xt przydaje sie na CW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 a przyjemnta jest ta linia i czy Xt przydaje sie na CW? Linia jest przyjemna, a czy się przydaje to Ci nie powiem, bo już trochę czasu nie gram w wot'a. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JugensiK Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 a przyjemnta jest ta linia i czy Xt przydaje sie na CW? Linia jest dosyć fajna, t25/2 ma nawet mocną wieże, z 203 penetracji nieraz nie mogę go przebić, słaby pancerz przedni. Jest dosyć mniej mobilny od hellcata, ale za to ma lepsze działo. T28 prototyp ma bardzo dobry pancerz przedni, dobre działo, obraca działo o 180stopni, wieża jest mocna, ale jak strzela się od przodu w ten bok wejdzie nawet z 175 penetracji. T30 ma słaby pancerz przedni, często rozwala mu się ammo, mocna wieża, dobre działo jak na 9t. E4 ma dobry pancerz przedni, powolny, działo zadaje 800dmg z hita. E4 widzę rzadko na cw, u nas jest jak brakuję jakiegoś td. Ludzie wolą brać jg pz e100 bo ma lepsze działo i lepszy pancerz jak schowa dolną płytę. Droga do E4 jest dosyć przyjemna, choć ludzie meczą się z t30. ExMod WoT SP ExLider MMT exMentor http://www.twitch.tv/jugensik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kąsanafidne Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 T25/2 jest moim zdaniem swietnym TD T7. Penetracja jest wystarczajaca, dobra celnosc, mobilnosc, znosny pancerz. T28 Prototype - z najlepszym dzialem sieje pogrom. Dobra penetra i dobry DPM. Niezly pancerz, ale jak jugens napisal - w bok wiezy kiedy sie wali od przodu duzo wchodzi. obrot wiezy o 143 stopnie w kazda strone T30 moim zdaniem jest fajny. Genialne dzialo, znosna mobilnosc, dobra wieza. Minusy to slabe camo, ammorack i kadlub. T110E4 jest przyjemny w grze. Dobre dzialo, niezly pancerz na wiezy i kadlubie, niezla mobilnosc, wieza ma obrot o 90 stopni w kazda strone, ma niezle camo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presidont Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bardzo dobra linia ze wględu na obrotową wieże oraz dobre działa. Polecam ci bardzo iść w tą linie ze względu przydatku 10X na cw. Teraz wot dodaje mapy na czołgi amerykańskie więc zwiększa się popyt na cw maszyn amerykańskich i najlepiej z obrotową wieżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rescyfathe Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 NAPRAWDĘ MUSISZ GRAĆ MASE KOMPANI , skoro dopiero zbadałeś T25/2 . pozdrowienia . Kompania to nie to samo co KAMPANIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 up literówka Czy jak się tylko świeci i rozwali maxymalnie 3 z ok 1500 dmg to sięsotaje dużo expa...? Gram dużo kampani ale sportem bo na niego jest wieksze zapotrzebowanie... gdy nie bylo hellcata to bralem i dlatego dopiero teraz zbadalem... po kolejne z kad mozesz wiedziec ile gralem kompani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_1993 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 a przyjemnta jest ta linia i czy Xt przydaje sie na CW? tak e4 jest brany na cw ale t25/2 to masakra ale t28 prototyp to jest kur** czolg szybki reload dobre pene - jest wolny ;0 t30 to juz kosiarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ok dzięki do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.