Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zniżki

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedy będzie tak na oko 30/50% zniżki na czołg IS albo pojazdy z VII tieru ?

Opublikowano

Szkoda bo mnie już krew zalewa żeby kupić tego IS .... a propo tu http://worldoftanks.eu/pl/news/46/interactive-special-overview/ coś pisze ze będzie: ''wszystkie czołgi z poziomów VI i VII: 30% zniżki'' ale kiedy to nie wiem

Opublikowano

Teraz masz event, że codziennie 300k. dostajesz + to co zarobisz zanim zabijesz 30 + zarabianie V tierem. Ja tu nie widzę żadnych przeszkód żeby kupić IS.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

wiesz ile mi zajmie tych 30 zabić z 5h

Opublikowano

wiesz ile mi zajmie tych 30 zabić z 5h

Jak chcesz kupić IS to pewnie masz KV-1S. To jest tak OP, że szybko nie wbija. Ja robiłem w 2/3h.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...