damian120796 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam kiedy będzie tak na oko 30/50% zniżki na czołg IS albo pojazdy z VII tieru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam kiedy będzie tak na oko 30/50% zniżki na czołg IS albo pojazdy z VII tieru ? Nikt tego nie wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian120796 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Szkoda bo mnie już krew zalewa żeby kupić tego IS .... a propo tu http://worldoftanks.eu/pl/news/46/interactive-special-overview/ coś pisze ze będzie: ''wszystkie czołgi z poziomów VI i VII: 30% zniżki'' ale kiedy to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alemamfaze Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 zniżki sa jesli jakis czolg jest np czolgiem miesiaca. @off V tierem zarabiaj Age is just a number Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Teraz masz event, że codziennie 300k. dostajesz + to co zarobisz zanim zabijesz 30 + zarabianie V tierem. Ja tu nie widzę żadnych przeszkód żeby kupić IS. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian120796 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 wiesz ile mi zajmie tych 30 zabić z 5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKS™ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 wiesz ile mi zajmie tych 30 zabić z 5h Jak chcesz kupić IS to pewnie masz KV-1S. To jest tak OP, że szybko nie wbija. Ja robiłem w 2/3h. by Presidont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JugensiK Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Nie wiemy takich rzeczy. Zamykam takie tematy, bo robi się spam. Cls. ExMod WoT SP ExLider MMT exMentor http://www.twitch.tv/jugensik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.