Frugo9999 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Podczas uruchamiania metina wyskakuje mi błąd (URL/metin2torent.config.xml kod błędu 2 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawajmeister Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Uruchom metka jako administrator z prawami XP / uruchom program metin2 patch upade i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frugo9999 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Uruchom metka jako administrator z prawami XP / uruchom program metin2 patch upade Zrobiłem tak i nic ;C Prosze o pomoc , dodam ze mam win8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monekorek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ustawiłeś zgodność z Windowsem XP? EDIT: Problem ten powstaje gdy antywirus usuwa jakiś ważny plik uznając go za wirusa. Wyłącz go na czas patchowania i w dodatku sprawdź czy firewall czegoś nie blokuje Tylko pamiętaj...najpierw przeinstaluj grę,a potem wykonaj te czynności. Więc nie mów mi,że jestem lagerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Najpierw spróbuj uruchomić patcher (ikona z kurczakami),z prawami administratora. Lub wyczyść programem CCleaner zawartość rejestru systemowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frugo9999 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 zrobiłem tak teraz i nic , co mogę jeszcze zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monekorek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jeżeli to nie zadziała to nie będę Ci już w stanie pomóc: http://scr.hu/0lq6/c89yk Więc nie mów mi,że jestem lagerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.