Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UWAGA

Aikon95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ARTMONEY JUŻ WYKRYWALNY . . .

JEŻELI WIESZ JUŻ O TYM TO NIE PISZ GŁUPICH POSTÓW A JEŻELI NIE WIESZ TO JUŻ WIESZ

opolaninzz8.jpg

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki

Opublikowano

10 minut temu grałem z broniami, które wkleiłem ArtMoney'em . Wszystko w najlepszym porządku.

18590in5.png19895zf8.png

868kl0.png4016gm1.jpg

.............................

42005422yn7.jpg

Ponoć "98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u". Mnie dziwi tylko to, że na tym forum 98% piszących to te pozostałe 2%

Nie lubię graczy korzystających z hacków. Niech mój ostatni post będzie dla nich nauczką.

http://s1.battleknight.onet.pl/index.php?l...ef=MTEwMDUyMA==

Opublikowano

BRONIE NIE SA WYKRYWALNE OMG TYLKO JAK DLUGO BEDZIESZ NA WLACZONYM PROGRAMIE PODCZAS GRY to dostaniesz bana i na CE i na AM ....

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano
CE jest wykrywalne

Może to zależy od komputera ? Bo ja wklejam art moneyem to jest bardzo dobrze a jak wklejam CE to albo mnie kicka albo ban. A u innych jest odwrotnie.

TYLKO JAK DLUGO BEDZIESZ NA WLACZONYM PROGRAMIE PODCZAS GRY to dostaniesz bana i na CE i na AM ....

zostawiłem art moneya podczas szukania procesów i poszedłem na obiad. Minęło ze 20 minut i nie miałem bana.

k2networkiv2.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...