kacperziom12 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam mam takie pytanie czy Service Pack 3 będzie chodził na Windows XP professional ? Pytam ponieważ kiedyś zainstalowałem i system nie chciał mi się wczytać już chyba tak 2 razy miałem Aktualnie mam SP 2 Proszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 tak bo jest do niego If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperziom12 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 tak bo jest do niego Do niego czyli że każde będzie działać czy musi być jakieś specjalne do XP professional? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nie, jest do KAŻDEJ WERSJI WINDOWS a to ze ty masz z tym problem to jest twój problem , wystarczy użyć strony supportu If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperziom12 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nie, jest do KAŻDEJ WERSJI WINDOWS a to ze ty masz z tym problem to jest twój problem , wystarczy użyć strony supportu Dobra zobaczymy jutro spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperziom12 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 a i jeszcze jedno zaraz biore sie za instalowanie ale tak wrazie czego to co trzeba zrobic psulo mi sie tak ze podczas ladowania windowsa tam gdzie leca te paski to laduje sie to w nieskonczonosc moze ktos wie wrazie czego jak to naprawic. Prosze o pomoc. P.D sory za bledy orto i brak znakow polskich ale jestem na telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz441 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tak będzie działać sam mam XP Pro SP3 i nie mam problemów. CPU: Intel Core i5-6600k @ 3.9GHz 1.1v GPU: Palit GeForce GTX 960 4GB JetStream @ 1480MHz Core 3500MHz Memory RAM: 1x8GB HyperX Fury DDR4 @ 2400 MHz Mobo: ASUS Z170-P PSU: CM B600 v.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.