Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałam wcześniej na euphori ale wciąż nie otworzyli, więc szukam nowego ;) Najlepiej jakiś lekki serwer z dobrym expem i polakami ;)

@Proszę o dodanie tagu bo zwyczajnie zapomniałam, a nie mogę edytować tematu ;)- Dodany

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Szczerze ? Polecam globala Rebirth :')

Duży exp, od cholery polaków i ciekawie się gra :p

Co 50rr jest GR za który dostajesz pkt'y do wydania w WebShopie na itemy FO.

Spróbuj :'p Sam teraz tam gram.

Opublikowano

Jakie są staty na tym rebirth?

Ciężko powiedzieć...Nigdzie nie mogę znaleźć konkretnej informacji na ten temat...

Mam chyba 7rr i każdy kolejny w max 30min się bije więc można porównać do innych serwerów.

Jedynie wiem to, co przesłali mi w mailu + doświadczenie własne :'p

A oto treść maila dla zainteresowanych od webzen.

Level Up szybsze niż dotąd podczas drugich Beta testów całkowicie nowego MU.

Przedstawiamy Second Beta dla MU REBIRTH od sierpnia 8-21 (GST)! Tutaj masz okazję poznać zupełnie nowe MU, bez zamartwiania się o kasowanie danych konta po beta testach. MU REBIRTH oferuje niezwykle szybkie levelowanie (Level up do 400 mnie niż 1 godzina!) i nowe Rebirth funkcje. Co więcej możesz zdobyć darmową walutę w grze podczas grania, która pozwoli Ci na zakup broni, wyposażenia oraz innych nowych przedmiotów.

Przyłącz się do akcji już teraz i zdobądź DARMOWE W Coins/walutę w grze.

Rozdajemy darmowe W Coins dla wszystkich graczy MU REBIRTH! Zaloguj się do gry i stwórz nową postać i zdobędziesz w ten sposób 100 W Coins ©. Za każde 10 Rebirths, zdobędziesz dodatkowe W Coins (aż do 50 Rebirths). Top 10 Rebirth graczy wygra również 10,000 dodatkowych W Coins. Dodatkowo, będziemy organizowali tony prezentów i specjalnych wydarzeń, w których będzie można zdobyć walutę w grze oraz inne nagrody!

Official website

http://murebirth.webzen.com/main

Admin Cienia
Opublikowano

Ciężko powiedzieć...Nigdzie nie mogę znaleźć konkretnej informacji na ten temat...

Mam chyba 7rr i każdy kolejny w max 30min się bije więc można porównać do innych serwerów.

Jedynie wiem to, co przesłali mi w mailu + doświadczenie własne :'p

A oto treść maila dla zainteresowanych od webzen.

Level Up szybsze niż dotąd podczas drugich Beta testów całkowicie nowego MU.

Przedstawiamy Second Beta dla MU REBIRTH od sierpnia 8-21 (GST)! Tutaj masz okazję poznać zupełnie nowe MU, bez zamartwiania się o kasowanie danych konta po beta testach. MU REBIRTH oferuje niezwykle szybkie levelowanie (Level up do 400 mnie niż 1 godzina!) i nowe Rebirth funkcje. Co więcej możesz zdobyć darmową walutę w grze podczas grania, która pozwoli Ci na zakup broni, wyposażenia oraz innych nowych przedmiotów.

Przyłącz się do akcji już teraz i zdobądź DARMOWE W Coins/walutę w grze.

Rozdajemy darmowe W Coins dla wszystkich graczy MU REBIRTH! Zaloguj się do gry i stwórz nową postać i zdobędziesz w ten sposób 100 W Coins ©. Za każde 10 Rebirths, zdobędziesz dodatkowe W Coins (aż do 50 Rebirths). Top 10 Rebirth graczy wygra również 10,000 dodatkowych W Coins. Dodatkowo, będziemy organizowali tony prezentów i specjalnych wydarzeń, w których będzie można zdobyć walutę w grze oraz inne nagrody!

Official website

http://murebirth.webzen.com/main

To pewnie z 1000x bo na prywatach się tak często, szybko nie bije ;-)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Panowie mam problem,pobrałem ten serwer i jak go uruchamiam to nie da się wcisnąć game start :< pomożecie ? dodam jeszcze że tam jak są te 2 paski do ładowania mam 0% i nic sie nie ładuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...