Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie sprawne mikro i duże obciążenie procesora

domin3p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wczoraj rano normalnie rozmawiałem na skype mikrofon działał nawet jak był oddalony około metra ode mnie, potem odpiąłem wszystko i zawiozłem komputer do informatyka bo wymieniałem zasilacz i karte graficzną, przyjechałem do domu podłączam mikro i kicha nie słychać mnie, myślę sobie że źle podłączyłem ale nie patrze dobrze jest , wchodzę w panel sterowania wszystko podgłoszone, zaczynam się wydzierać i słychać mnie ale bardzo słabo ^_^. Poszedłem do kumpla i to samo jego działa a przy moim trzeba bardzo ale to bardzo głośno mówić. Są to słuchawki z mikrfonem firmy media-tech. Nie wiem co zrobić.

2. Włączam komputer nic nie robie i ma 100% użycie procesora a u mojego kolegi ma włączone pobieranie, przeglądarke i jeszcze mase rzeczy i 14-20% o.O. Nie wiem co jest grane ;/

Za pomoc lecą plusy

Opublikowano

1. Wczoraj rano normalnie rozmawiałem na skype mikrofon działał nawet jak był oddalony około metra ode mnie, potem odpiąłem wszystko i zawiozłem komputer do informatyka bo wymieniałem zasilacz i karte graficzną, przyjechałem do domu podłączam mikro i kicha nie słychać mnie, myślę sobie że źle podłączyłem ale nie patrze dobrze jest , wchodzę w panel sterowania wszystko podgłoszone, zaczynam się wydzierać i słychać mnie ale bardzo słabo ^_^. Poszedłem do kumpla i to samo jego działa a przy moim trzeba bardzo ale to bardzo głośno mówić. Są to słuchawki z mikrfonem firmy media-tech. Nie wiem co zrobić.

Uszkodzony mikrofon i tyle, łatwo się domyśleć

Opublikowano

2UP

ModemCom Fell III bodajże

UP

działał rano w kilka godzin potem już nie o.O dziwne i ciekaw jestem jak go uszkodziłem jak nic z nim nie robiłem

Opublikowano

Modecowi Fell III trochę brakuję żeby się nazwać markowym zasilaczem. Pierwsze co bym zrobił na twoim miejscu to zadzwonił do tego informatyka, czy czym on tam jest i wymienił zasilacz, bo to straszne dno.

Co do mikrofonu to zwiększ se decybele w panelu sterowania, miałem to samo, ustaw na 20-30 będą niezłe szumy, ale będzie słychać.

Opublikowano

To ten zasilacz jakiś bardzo zły jest? I od tego procesor ma ciagle 100%?

Ustawiałem na 30 decybeli i nadal lipa.

Opublikowano

Płyta główna: MS-7309

Karta graficzna: AMD Radeon HD6670 2GB

Procesor: AMD Athlon LE-1640 2.7 GHz

RAM: 4GB

Opublikowano

Słuchaj, dzwonisz do tego ziomka, mówisz mu, że ma Ci wymienić zasilacz na taki: http://www.morele.net/zasilacz-silentiumpc-deus-500w-psu-80plus-bronze-4xpeg-spc082-527959/ , nawet jeśli procesor nie od zasilacza, to i tak on długo nie pociągnie.

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...