Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No napisałem. Konto odzyskałem po 10 minutach, bo "hackier" nie zmienił emailu xD. Tylko tak się pytam czy mogę coś z tym zrobić. Na policje nieee, bo po co. Riot chyba też się tym nie przejmie. I ta sytuacja miała 4 miechy temu i zgłosiłem to ale napisali "nie podawać nikomu hasła" -_-.

Psy ci wbiją na chate buahhah,oni to tylko mogą wbić do parku na ławke spisać za nic i to tylko jak jest was mniej niż trzech;)

Widze że kolejny chce sprzedac konto i oddzyskać przez suuport a obawy przed policja ma;x

Jeżeli konto gówno warte to nawet nie idz albo idz będą mieć troche śmiechu,hakier zabral konto rly? to pewnie twój kumpel no wiesz temu co podałeś pasy

Policja nigdy nie pomaga w tej sprawie tym zajmuję się support Riotu. Wszystkie konta są własnością Riot Games natomiast gracze jedynie je wypożyczają i na nich grają.

Regulamin zabrania handlu kontami, wymian passów czy podawania ich komuś. Jeżeli straciłeś konto ponieważ je sprzedałeś lub podałeś komuś passy jest to sprzeczne z regulaminem i Riot nie ma obowiązku pomóc takiemu graczowi. Natomiast w każdej chwili możesz napisać do Riotu, że prosisz o zwrócenie konto ble ble ble ble. Odpowiesz na 30 pytań po czym przyślą ci wszystko na e-mail na który ZAŁOŻYŁEŚ konto.

.

.

.

Mimo, że wiesz kto ci ukradł konto nie masz na to dowodów i Riot go nie ukarze. (Wątpię iż zrobi to nawet z dowodami) (jedynie mogą mu zbanować konto które niczemu nie było winne więc tego nie zrobią)

Ekhmm nie chcę sprzedać konta żadnego, bo za dużo w nie pracy włożyłem...

@Xsawi hasło było dosyć proste, a zresztą wbijałem na serwery mc i być może hasło ściągnął. A passy zna tylko jedna osoba oprócz mnie i jest nią mój brat... I się nie wypowiadaj nabijaczu postów, bo śmieszny to jesteś jedynie ty tutaj i twoje bezsensowne posty... Pytałem tylko czy jakieś konsekwencje są za to czy olać frajera po prostu. I to konto jest dużo warte w porównaniu do cb...

Edit. Jakbym chciał sprzedać konto to bym sprzedał i to moja sprawa, a za to nie grozi nic -_-. I ta sytuacja była dawno i po 10 minutach konto miałem... Tylko chciałem się dowiedzieć czy można go jakoś ukarać.

Xsawi widzę, że jesteś kozak w necie piz** w świecie. Wielki JP 100% pff. A założę się, że jakby cie policja złapała w parku to byś się kulił...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Kradzież konta   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...