AGdybyTak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ile osób gra na pl2? Czy to są same full lf-4 itkdl.? Odnośnik do komentarza
NeXt97 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Grałem tam przez jakiś miesiąc, bardzo polecam Ci ten serwer. Ludzie są życzliwi, mili oraz ogólnie panuje dobra atmosfera. Odnośnik do komentarza
AGdybyTak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Grałem tam przez jakiś miesiąc, bardzo polecam Ci ten serwer. Ludzie są życzliwi, mili oraz ogólnie panuje dobra atmosfera. jprdl.. ILOSC rozumiesz znaczenie tego słowa? i pytam o teraz. Odnośnik do komentarza
NeXt97 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ile osób gra na pl2? Czy to są same full lf-4 itkdl.? Odnosząc się do drugiego pytania, stwierdziłem że chodzi Ci o to czy będziesz często pękał, więc opowiedziałem jak jest. Co do pierwszego to TAK, gra dużo ludzi. I następnym razem grzeczniej proszę.. Odnośnik do komentarza
AGdybyTak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Odnosząc się do drugiego pytania, stwierdziłem że chodzi Ci o to czy będziesz często pękał, więc opowiedziałem jak jest. Co do pierwszego to TAK, gra dużo ludzi. I następnym razem grzeczniej proszę.. Nwm czy będę miał kogo klepać ;D I jak jest na palce? dalej mmo tylko? Odnośnik do komentarza
mafiozodo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nwm czy będę miał kogo klepać ;D I jak jest na palce? dalej mmo tylko? pl2 na palce wszystkie firmy zbierają no i niby sie nie bijemy ale nie radze ci lecieć bez irysów bo jak zobaczą flaxa to odrazu ubiją takiego. czy dużo ludzi gra ? teraz gra od 400 do 600 graczy poniewarz boty nie dzziałają i jest lato zimom gra 2x więcej graczu czy same lf4?? bedziesz widział ze jak ma iiiiiiiiaz brązowe lub niebieskie drony to musisz uciekać w 80% full lf4 Odnośnik do komentarza
AGdybyTak Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ja też mam apiska co nie znaczy ze mam full lf-4.. czekam na dalsze odp. kiedyś była na palce dominacja mmo, a teraz jest jakas dominacja? czy wszyscy Odnośnik do komentarza
mafiozodo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ja też mam apiska co nie znaczy ze mam full lf-4.. czekam na dalsze odp. kiedyś była na palce dominacja mmo, a teraz jest jakas dominacja? czy wszyscy wszyscy zbierają jak nikogo nie będziesz bił to nie będą cię bić najlepiej wstąp do jakiegoś dobrego klanu i będziesz spokój miał. ale wiesz odłamy się zawsze znajdą pujdziesz na vru lub eic to każdy osm cie będzie bił z mmo pójdziesz na mmo to każdy osm z eic i vru bedzie cie bił ogólnie nie bija tam ale odłam się nie patrzy czyli kilku jest co wszędzie biją Odnośnik do komentarza
Killer1918 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 nie gra zbyt dużo ludzi mapki puste jedynie na x6, x7 i piratkach ktoś lata ale poza tym dobra atmosfera nie idź do vru wszystkie eventy przegrywaja Odnośnik do komentarza
ooossski Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ja tam jeszcze gram ale FULKĄ nie jestem http://csgo-stats.com/76561198047904645/graphic.png[/img] Odnośnik do komentarza
Kakanapka Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja nie dawno zacząłem grę i flax'em zbierałem palkę to mnie nikt nie zabił. Zasada na palce jest jedna, jeżeli Ty nikogo nie bijesz to nikt nie bedzie bił ciebie ;D I lepiej mieć dużo sojuszników (Nie koniecznie w klanie) Np ja jestem w mmo i mam sojusze z eicami itp. tzn jak robią wyloty to czyszczą mapę a mnie zostawiają ( np na dk ) Jest dużo dobrych klanów które pomogą Ci w misjach i nie tylko :> Wystarczy się dogadać :> Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.