Skocz do zawartości

[Pytanie] Ile osób gra na pl2?

AGdybyTak

Rekomendowane odpowiedzi

Nwm czy będę miał kogo klepać ;D

I jak jest na palce? dalej mmo tylko?

pl2 na palce wszystkie firmy zbierają no i niby sie nie bijemy ale nie radze ci lecieć bez irysów bo jak zobaczą flaxa to odrazu ubiją takiego.

czy dużo ludzi gra ? teraz gra od 400 do 600 graczy poniewarz boty nie dzziałają i jest lato zimom gra 2x więcej graczu

czy same lf4?? bedziesz widział ze jak ma iiiiiiiiaz brązowe lub niebieskie drony to musisz uciekać w 80% full lf4

ja też mam apiska co nie znaczy ze mam full lf-4.. :(

czekam na dalsze odp.

kiedyś była na palce dominacja mmo, a teraz jest jakas dominacja? czy wszyscy

wszyscy zbierają jak nikogo nie będziesz bił to nie będą cię bić najlepiej wstąp do jakiegoś dobrego klanu i będziesz spokój miał.

ale wiesz odłamy się zawsze znajdą pujdziesz na vru lub eic to każdy osm cie będzie bił z mmo pójdziesz na mmo to każdy osm z eic i vru bedzie cie bił ogólnie nie bija tam ale odłam się nie patrzy czyli kilku jest co wszędzie biją

Ja nie dawno zacząłem grę i flax'em zbierałem palkę to mnie nikt nie zabił.

Zasada na palce jest jedna, jeżeli Ty nikogo nie bijesz to nikt nie bedzie bił ciebie ;D

I lepiej mieć dużo sojuszników (Nie koniecznie w klanie) Np ja jestem w mmo i mam sojusze z eicami itp. tzn jak robią wyloty to czyszczą mapę a mnie zostawiają ( np na dk )

Jest dużo dobrych klanów które pomogą Ci w misjach i nie tylko :>

Wystarczy się dogadać :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Ile osób gra na pl2?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...