Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór

Mariko Tsukasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mianowicie postanowiłem sobie zrobić 3 postacie na świecie prywatnym i jakie to miały by być? Sam nie wiem co wybrać.

Mam już tropiciela i czy robić sobie kolejne dwa tropki czy inne klasy?

Opublikowano

Wygodnie expi się paladynem, natomiast ciekawą opcją jeśli chodzi o pvp jest łowca. Za tancerzem i wojownikiem nie przepadam, a mag na tle innych profesji wypada słabo zarówno w pvp jak i pve.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Paladyn to najlepsza opcja na świat prywatny jeżeli nie grasz pvp dlaczego ? Ponieważ jak wiadomo na prywatnych serwerach ludzi jest troche mniej a ty paladynem będziesz mógł sobie spokojnie bez kombinowania (większego) zabić e2 (wiem że innymi klasami także można jednakowoż paladyn do tego wydaje się najlepszy).

Opublikowano

Według mnie łowca. Fajna profesja, jeśli ogarniesz umiejętności i jako tako EQ to możesz fajnie na pvp rządzić. Ja osobiście mam 2 łowców i nie narzekam, przez kilka dobrych tygodni wygrywałem łaźnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...