Kantharis Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam, szukam takiego pluginu : Posiadałem wcześniej identyczny tylko że niestety go usunąłem z komputera a nie mogę go znaleźć na internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jest to Autorski Plugin zrobiony przez Digitalixa , bardzo bardzo zmieniony przez nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Wygląda mi to na spolszczony Factions w Eclipse lub przez InClassTrans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kantharis Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jest to Autorski Plugin zrobiony przez Digitalixa , bardzo bardzo zmieniony przez nas Co ty gadasz, miałem go na kompie tylko usunąłem -,- Ale niestety nie mogę znów go znaleźć na internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Pokazac Ci source ze jest autorski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Risen. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @Kantharis: To chyba miałeś inny Jest to autorski plugin pod serwer MChard bodajże, podobne możliwości oferuje skrypt UltimateClans, ale ma jeszcze troszkę błędów. Ja mam niemal identyczny plugin, z dodanym potrzebnym levelem do założenia gildii, bardziej dopracowanymi stosunkami między gildiami itp. ale raczej nie oddam... Tak czy inaczej nie jest taki plugin dostępny w internecie. @TenStylOdLajka: Moderator, który po raz kolejny pisze kompletne głupoty. Od kiedy Factions ma takie możliwości? Chyba w snach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.