MortalShadow Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Adres IP: 91.121.98.12:58942Nazwa Serwera: NeveraldWersja: 1.6.2Typ Serwera: HostingWhiteList: WyłączoneTryb Gry: Frakcje+SurvivalIlosc Slotow: 40Zwierzeta: WłączonePotwory: WłączonePVP: WłączoneTypowo frakcyjny + 2 Autorskie[Własciciel]Mchc12 [HeadAdmin]Poadad [Admin]Pitowak [Admin]Djnano [Moderator]MortalShadowSerwer Frakcyjny. Spawn mały I ma wszystko co potrzeba. Jest FastExp dzieki któremu strasznie szybko leci exp Aby stworzyc frakcje muszisz miec odpowiednie itemy Drop z stone ! Drop : Diaxy : 1.5% Zelazo: 2.5% Złoto: 2.2% Proch: 0.9% Slimeball: 1.7% Royal Craft ! Serwer który polubisz Odnośnik do komentarza
MortalShadow Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zapraszam ! 10 osób wbije i event :P Royal Craft ! Serwer który polubisz Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Serwer ciekawy, Dopracowany, Mały ale ładny spawn oraz dobrze skonfigurowane pluginy! :-) Polecam! @Down Nie chcę diaxów Napisałem to co sądzę. Odnośnik do komentarza
MortalShadow Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Serwer ciekawy, Dopracowany, Mały ale ładny spawn oraz dobrze skonfigurowane pluginy! :-) Polecam! Dziekuje bardzo za opinie ! 1 diax na serwie za jakakolwiek opinie (Złą czy dobrą) ! Podaj swój nick jak mozesz Royal Craft ! Serwer który polubisz Odnośnik do komentarza
Kondjo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bardzo fajny serwer, dopracowany i idealnie skofigurowany pod tryb wojny gildii, bardzo przyjemnie sie gra, exp faktycznie szybki co mi odpowiada bo jestem zwolennikiem wojen gildyjnych, a nie budowli i tego typu "zabaw" . Pozdrawiam Zbieram Like Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 http://www.mpcforum.pl/topic/1007984-serwer-survivalfrakcje-fast-exp/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.